Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 14:36

Θοδωρής Καζακίδης: Δεν εξαρτάται από εμάς η πρόκριση, αλλά έχουμε ελπίδες!

Στα ..πόδια του φαίνεται πως πατάει ο Θοδωρής Καζακίδης! Η ομάδα του μπορεί την Κυριακή 10 Μαρτίου το μεσημέρι να πέτυχε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕ Σαντορίνης που την βάζει για τα καλά στο “κόλπο” της πρόκρισης στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων, ωστόσο ο νεαρός τεχνικός του ΑΟ Πάρου κρατάει χαμηλούς τόνους εν όψει συνέχειας μιας και όπως κι ο ίδιος τονίζει δεν εξαρτάται από τα χέρια τους το εισιτήριο στις “4” καλύτερες ομάδες…

«Συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες μου για τη νίκη, όσο και στην προσπάθεια των παικτών της ΑΕ Σαντορίνης που είναι μία αξιόλογη ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μου κυρίως στο δεύτερο γύρο. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στο φάιναλ φορ, αλλά το …κακό είναι πως δεν εξαρτάται από το χέρι μας. Ό,τι κι αν γίνει πάντως εγώ νιώθω πολύ περήφανος για τους αθλητές μου, οι οποίοι δείχνουν τον ίδιο ζήλο τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα επίσημα παιχνίδια».

Και κατέληξε: «Να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Μάρπησσας παρά την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα και επίσης τον συνεργάτη μου και προπονητή του γυναικείου τμήματος και των κορασίδων, τον Σταύρο Βλάχο, από τον οποίο είχα πολύ βοήθεια».

DSC_7408uyufdfsdsf_d70ee.jpg

DSC_7320tudyreeww_48716.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares