Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 21:20

Πλήρωσε το άγχος της πρεμιέρας…

aiantas_panax_630

Την ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ Ταύρου  γνώρισε ο Πανναξιακός στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Νάξου αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, τελικά πλήρωσε το άγχος της πρεμιέρας με ήττα… και δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από έναν αντίπαλο, που σίγουρα ήταν στα μέτρα της.

aiantas_panax1

Μάλιστα οι "ΜΠΛΕ" του Δημήτρη Σκούνα είχαν την κατοχή της μπάλας και την ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι σε μοναδικές ευκαιρίες που έχασαν ο Στάμος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σε κεφαλιές, του Τόσκα και του Σουσούνη, που αποσόβησαν οι αμυντικοί του Αίαντα πάνω στην γραμμή της εστίας τους.

Τα γκολ

Και τα δύο (2) γκολ του Άγιαξ Ταύρου προήρθαν από στημένες φάσεις και πιο συγκεκριμένα από εκτελέσεις κόρνερ. Το πρώτο (1-0), έγινε στο 30ο λεπτό, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σουσούνης απομάκρυνε την μπάλα, που πήγε στα πόδια του Τζανέτου, ο οποίος ξαναγέμισε στην περιοχή του Πανναξιακού και σε ασυνεννοησία του Σουσούνη με τον Θέμελη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ναξιώτικης ομάδας από το κεφάλι του πρώτου.

Το 2-0 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄όπου ο Φύτρος μετά από εκτέλεση κόρνερ βρέθηκε απέναντι στην εστία του θέμελη και εξαπέλυσε πλασέ, που πήγε στο γάμα της εστίας του Πανναξιακού.

Ο Δημήτρης Σκούνας (τεχνικός του Πανναξιακού), μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε

« Χωρίς να μας δημιουργήσουν καμία φάση, χάσαμε. Σε ένα μικρό γήπεδο όπου όλα θα κρίνονταν από ένα στημένο είχαμε τη τύχη να μας γυρίζει τη πλάτη. Ένα κόρνερ που δεν ήταν έφερε το αυτογκόλ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την ατυχία ένα πλασέ να σταματούν οι αντίπαλοι πάνω στη γραμμή και ο διαιτητής να μην μας δώσει ένα πέναλτι στο 1-0 που θα μπορούσε να μας δώσει την ισοπαλία. Είμαστε καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ειδικά από το 30 και μετά είχαμε πλήρη κυριαρχία αλλά μία αδράνεια, μία κακή στιγμή και όλα πήγαν στραβά»

aiantas_panax2

Ο Πανναξιακός κοιτάει μπροστά αφήνοντας πίσω του το κακό ξεκίνημα της πρεμιέρας, κοιτάζοντας πλέον το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο που θα πάει στην Νάξο «φουριόζος» μετά την επιβλητική νίκη με 4-0 επί του Καρλοβασίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αστερής, Καλαράς, Σκούρτης (Κορινθίας)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Μιχαηλίδης (60΄ λ.τρ. Πέττας), Τριανταφυλλίδης, Ψυχουντάκης, Θεοφάνους, Φύτρος, Χαλίλι (65΄ Κωτσιόπουλος), Ρούσσης, Τζανέτος, Κατίδης (85΄ Σωτηρόπουλος)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κατσάνης (60΄ Κρητικός), Καζανάς, Παπαδόπουλος, Τόσκας (75΄ Κοττάκης), Κουτελιέρης, Καρούσης, Πολυκρέτης (60΄ Κουφόπουλος), Σουσούνης, Στάμος, Κολιούσης

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Βαθμολογία και αποτελέσματα Δ΄Εθνικής

Σύσσωμη οι Ναξιώτες της Αθήνας κοντά στην ομάδα της πατρίδας τους

KOSMOS_PANAXIAKOU_STON_TAURO

Ανταποκρίτρια του sportcyclades.gr στην Αθήνα Ελένη Προμπονά

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares