Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 13:56

Μαρπησσαϊκός: Στοχοποιήσατε ένα ολόκληρο νησί, περιμένουμε ένα συγνώμη

Το γεγονός που προξένησε αναστάτωση με το αίτημα της ΕΣΚ Κυκλάδων για παρουσία της αστυνομίας στους αγώνες μπάσκετ που έγιναν στην Πάρο μεταξύ 9 και 10 Μαρτίου, καυτηριάζει με ανακοίνωση του ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαΐκός.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν η μπασκετική ένωση, ζήτησε την παρουσία αστυνομίας προκειμένου να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, ενώ από την πλευρά του ο σύνδεσμος διαιτητών Κυκλάδων, δια στόματος του προέδρου του κ. Άγγελου Σαμοθράκη δήλωσε άγνοια για το θέμα, αφού δεν υπήρξε καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Όπως ήταν φυσικό, τόσο ο πρόεδρος του Μαρπησσαίκού κ. Πρόδρομος Μαμάσης, όσο και άλλα μέλη των διοικήσεων από τις ομάδες που αγωνίστηκαν, τόνισαν την δυσαρέσκεια τους, καθώς όπως ειπώθηκε δεν υπήρχε κανένας λόγος για την παρουσία αστυνομικής δύναμης στο κλειστό του ΑΠΧ Αρχίλοχου, όπου ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό θέμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μάταια περιμένουμε εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα ενημέρωση και ένα συγγνώμη  από την Ε.Σ.Κ ΚΥΚΛΑΔΩΝ για την εικόνα που δημιούργησε στο κλειστό γήπεδο στην Μάρπησσα το προηγούμενο σαββατοκύριακο .

Γυρίσατε το άθλημα δεκαετίες πίσω και στοχοποιήσατε ένα περήφανο νησί την Πάρο ως τραμπούκους με την απόφαση σας να γίνουν παιχνίδια εφήβων και παίδων  με την παρουσία αστυνομικής δύναμης χωρίς για άλλη μια φορά να μας ενημερώσετε επίσημα πριν από αυτό .

Και το τρελό είναι ότι ο παρατηρητής των αγώνων  (μέλος της ένωσης) μιας και θεωρήσατε επικίνδυνα για φασαρίες τα παιχνίδια δεν εμφανίστηκε  στο γήπεδο.

Ελπίζουμε να μην συναντήσουμε την ίδια τραγική εικόνα και αυτό το σαββατοκύριακο στα παιχνίδια μας.

Και στην τελική σεβαστείτε το νησί και τους αθλητές, εικόνες με αστυνομία σε αγώνες που αγωνίζονται ανήλικοι δεν τιμά κανέναν.

Σας περιμένουμε στο νησί μας για να συζητήσουμε όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις.

Το Δ.Σ του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού

15/03/2019

52940732_344170659554374_949148941616676864_n_19b57.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares