Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 11:03

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Μάρκος Φύτρος-Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Θύελλα

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για το αυριανό ματς που ακολουθεί με την Καλλιθέα (15.00 Γήπεδο Καμαρίου).

Με προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο του Καμαρίου, οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη θα μπουν σε ρυθμούς αγώνα με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Σαντορίνης για την παραμονή στην κατηγορία.

Εκτός του Τάσου Στασινού και του Μάρκου Φύτρου που είναι τραυματίες, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη... φαρέτρα της τεχνικής ηγεσίας.

Δυναμική θα είναι η παρουσία του κόσμου της Θύελλας που σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις κυρίως στο παρελθόν έχει δείξει ανταπόκριση και γι αυτό το λόγο ορίστηκε δωρεάν είσοδος. 

Όσον αφορά τον Μάρκο Φύτρο, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που μετακινήθηκε φέτος από τον Πανθηραϊκό στην Θύελλα ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς τρέξιμο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον χιαστό του.

Να σημειωθεί ότι στις 17 Οκτωβρίου έγινε γνωστό το πλήγμα που υπέστη ο σύλλογος του Καμαρίου, ωστόσο, πλέον ο Φύτρος σε μερικές εβδομάδες θα επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Τέλος το απόγευμα με το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς.  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares