Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 11:47

Λόντος: Συγχαρητήρια στους παίκτες-Αφιερωμένη στον Σιλεβίστα η νίκη

Εκτέλεσε χρέη  πρώτου προπονητή στο ματς με τον Χαραυγιακό και τα πήγε εξαιρετικά, αφού ο Πανθηραϊκός παρουσιάστηκε σε ακόμη ένα ματς ανταγωνιστικός επικρατώντας με 1-2 του Χαραυγιακού.

Ο λόγος για τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Λόντο που αντικατέστησε τον Γιάννη Σιλεβίστα που τις τελευταίες ημέρες αγωνιά για την τύχη της μητέρας του που έχει εξαφανιστεί στην Λάρισα.

Ο καταξιωμένος γυμναστής μίλησε μετά το ματς στην ιστοσελίδα μας αφιερώνοντας στον κ. Σιλεβίστα τη νίκη, πλέκοντας το εγκώμιο των παικτών του.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

Η νίκη πρωτίστως είναι αφιερωμένη από όλους μας στον προπονητή της ομάδας,συνεργάτη και φίλο μου Γιάννη Σιλεβίστα. Αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού που κέρδισαν τον αγώνα σεβόμενοι τους εαυτούς τους,τον επαγγελματισμό τους και τον προπονητή τους που λείπει αυτές τις μέρες λόγω του οδυνηρού περιστατικού που συνέβη στην οικογένειά του. Ως γυμναστής, ο ρόλος μου ήταν να ακολουθήσω το πλάνο της ομάδος σε συνεργασία με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βάϊο Ιγκισιάν, αφού συζήτησα με τις όποιες δυσκολίες με τον προπονητή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας διότι έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ πέναλντι του Χαραυγιακού στο 52' και με 2 γρήγορα γκολ των Κόντι και Μπουρούς στο 57' και στο 61' μέσα από ομαδική συνεργασία μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Οι 2 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών στο 10' και στο 65', το ότι η ομάδα έπαιζε από το 75' με 10 παίκτες και στις καθυστερήσεις με 9 λογω τραυματισμού στο κεφάλι του Κωνσταντίνοφ αποτέλεσε έξτρα πίεση. Όπως και η τελευταία φάση πέναλτι του αγώνα στο 90+5, όπου αποκρούει ο Διαμαντής και επισφραγίζει την άξια νίκη της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει 3 παιχνίδια ακόμη και με σοβαρότητα θα παίξουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την αποστολή.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares