Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 12:36

Αιγάλεω: Ζητάμε συγνώμη από τον κ. Βασιλόπουλο που κερδίσαμε στο τελευταίο λεπτό

Χθες η ομάδα του Γιάννη Βασιλόπουλου στο κείμενο της αφού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία το Σίτι ευχήθηκε να συνεχίσει να παίζει με τον ίδιο ζήλο.

Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων πριν από λίγο ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη από τον κ. Βασιλόπουλο που η ομάδα κέρδισε στο τελευταίο λεπτό χαρακτηρίζοντας τον προπονητή του ΠΑΣ Κορινθο, Πρόεδρο, προπονητή, Γυμναστή, Γραφείο τύπου και Φροντιστή.

Αναλυτικά, το κειμενο

Η Διοίκηση του Α.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ και ο Πρόεδρος του Τμήματος Άρης Παλτόγλου προσπαθεί με Όλες της τις δυνάμεις να προφυλάξει το άθλημα, που όλοι αγαπάμε και όλα τα παιχνίδια να παίζονται με ίσους όρους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον Πρόεδρο-Προπονητή-Γυμναστή-Γραφείο Τύπου-Φροντιστή του Πας Κόρινθος, κύριο Ιωάννη Βασιλόπουλο για τη νίκη της ομάδας μας στο τελευταίο λεπτό, αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Θα θέλαμε,επίσης, να του ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας η Ιστορική του Ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο όπως και στο μεταξύ μας παιχνίδι και στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και τότε δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα ως προς την παραμονή της στην κατηγορία..

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares