Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 00:34

Πέτρος Ξανθόπουλος: Πάντα ο προπονητής αναλαμβάνει την ευθύνη της αποτυχίας

Με κόσμιο τρόπο και χωρίς να επηρεαστούν οι σχέσεις της Άνω Μεράς με τον Πέτρο Ξανθόπουλο, επήλθε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών  που έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες.

Η διοίκηση της Άνω Μεράς εξέδωσε μία λυτή ανακοίνωση (δες εδώ), μέσα από την οποία ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για τη συνεργασία, χωρίς να αναφέρει τους λόγους αυτής της απόφασης, αφού όπως τονίζουν από το σωματείο οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί.

Άψογος επαγγελματίας, ο κ. Ξανθόπουλος, σε επικοινωνία που είχαμε δεν αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους αυτής της απόφασης, παίρνοντας την ευθύνη για την ήττα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι πιστεύει στην ομάδα και το υλικό της, που μπορεί όπως είπε να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

«Πάντα ο προπονητής είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη σε μία αποτυχία… Δυστυχώς αυτός είναι ο άχαρος ρόλος που έχουμε εμείς. Η ευθύνη της ήττας που γνωρίσαμε το Σάββατο ανήκει καθαρά σε εμένα και την αναλαμβάνω πλήρως και αυτός είναι ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση για το καλό της ομάδας.

Πιστεύω ότι η Άνω Μερά μπορεί να πετύχει τους στόχους της και θα το κάνει, αφού έχει το υλικό και την ποιότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στη Γ΄Εθνική.

Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω το sportcyclades για την προβολή που κάνει στην ομάδα, όπως επίσης και σε όλους αυτούς που με στήριξαν».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares