Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 15:09

Γιώργος Τσαϊλάκης: Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό

Στη Νάξο διανύει το δεύτερο συνεχόμενο χρόνο, έχοντας θητεύσει και τη τελευταία χρονιά που η ομάδα συμμετείχε στην Γ' Εθνική.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού, Γιώργο Τσαϊλάκη που μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΑΟ Σερίφου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

"Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον ΑΟ Σερίφου με την ίδια σοβαρότητα όπως έχουμε κάνει σε όλα τα ματς φέτος. Στόχος αποτελεί να κερδίσουμε ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή. Θέλουμε να τηρήσουμε το πλάνο και εφόσον το κάνουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε".

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και το πρώτο ματς κόντρα στον ΑΟ Πύργου, ο... φύλακας άγγελος της εστίας του Πανναξιακού είπε: "Θεωρώ ότι η πορεία μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Βέβαια ο στόχος μας είναι ένας και δεν παρεκκλίνουμε από αυτόν, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες δηλαδή εκεί που ανήκει. Όσον αφορά το ματς με τον ΑΟ Πύργου, μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά και "καθαρίσαμε" το ματς με σχετική ευκολία. Σκοπός μας βέβαια αποτελεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες ο Τσαϊλάκης είπε: "Ο στόχος μας αποτελεί να βοηθάω κάθε Κυριακή την ομάδα και να πανηγυρίσω την άνοδο μαζί της". 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares