Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 17:56

Βαθμό στην Κόρινθο η Θύελλα Καμαρίου που παίζει την κατηγορία το Σάββατο!

Η Θύελλα στην Κόρινθο έδωσε πάρα πολλά.

Άλλωστε στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή μια νίκη σε μια τόσο δύσκολη έδρα θα της έδινε μεγάλη ώθηση. Το τελικό 1-1 ωστόσο αφήνει γλυκόπικρη γεύση στο συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη αφού ο Χαραυγιακός πήρε διπλό-μισή κατηγορία στου Ζωγράφου απέναντι στον Ηλυσιακό.

Πλέον οι Καμαριανοί το Σάββατο θα παίξουν την επιβίωση τους με τον Άγιο Ιερόθεο αφού πιθανό αποτέλεσμα διαφορετικό από τη νίκη θα σημάνει υποβιβασμός με δεδομένο ότι η Καλλιθέα παίζει με τους αδιάφορους Αγιους Ανάργυρους και ο Χαραυγιακός εντός έδρας με τον ΑΟ Χαλκίδας.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, η Θύελλα πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο αφού στα πρώτα 45 επέτρεψε στην Κόρινθο να κάνει το παιχνίδι της ούσα ανώτερη.

Στην επανάληψη, η Θύελλα βελτιώθηκε βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα από το γκολ του Νέδου, όμως πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και εκτός από το δοκάρι του Σπανού κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με τέρμα του Μάκο στο 75'. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το κρεσέντο ευκαιριών δεν αξιοποιήθηκε με το 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

4' Κατσούκης δοκάρι με σουτ.
14' Ο Μαναριώτης άργησε ενώ βρέθηκε σε καλό σημείο.
43' Σουτ του Μάκο ο Λουτριώτης μπλοκάρει.
48' Σέντρα Ερρίκου η μπάλα άουτ.
52 Σέντρα Σπανού κεφαλιά Αργυρίου μπλοκάρει ο Λουτριώτης.
56 Σουτ του Αργυριου δύσκολα ο Λουτριώτης.
57' Μεγάλη ευκαιρία για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ρέτζο πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ο Σπανός που έκανε το σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Λουτριώτη.
63' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. Μετά από φάουλ του Κατσούκη η μπάλα έφτασε στην περιοχή και ο Νέδος με σουτ έκανε το 1-0.
68 Μετά από κόρνερ του Κώστα Ερρίκου η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα.
69 Σέντρα Μάκο ο Ρέτζο πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με σουτ στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ
72 Μετά από σύγχυση στην άμυνα της Κορίνθου ο Μάκο έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει σε πόδια αμυντικών και κόρνερ.
72' Ψαλιδάκι του Μάκο η μπάλα άουτ.
75' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Ερρίκος έκανε το κόρνερ, ο Λουτριώτης έδιωξε και ο Ορέστης Μάκο αφού έκανε κοντρόλ και σουτ ισοφαρίσε σε 1-1.

80' Ζανελάρι τετ α τετ λίγο  αουτ.

Στο 83' 85' και 87' η Θύελλα χάνει τα... άχαστα με τους Μαυρομμάτη Αργυρίου.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Βασιλόπουλος) Λουτριώτης, Γάλας, Ντόκο, Βαρδακώστας (83' Λαδένογλου), Βελέντζας, Νέδος (88' Τσακυργιάννης), Κατσούκης, Ράπτης, Μαναριώτης, Δόσης, Σιδέρης
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Γελαδάρης, Σπανός, Ρέτζο, Γιαννής (69' Ζανελάρι), Φίλων, Σιμιτσής, Ερρίκος, Μάκο (85' Δαβιλάς), Κλιγγόπουλος (69' Μαυρομμάτης), Αργυρίου.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares