Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 17:30

Πανναξιακός: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν για το ταξίδι στην Σέριφο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανναξιακός ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Σέριφο για το ματς κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Αναλυτικά, το κείμενο

Την Τρίτη 26/03/2019 το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας πραγματοποίησε ταξίδι στο όμορφο νησί της Σερίφου για να αγωνιστεί για την Β΄ φάση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων Blue Star Ferries με την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Λόγω της έλλειψης απευθείας ακτοπλοϊκής σύνδεσης με το νησί της Σερίφου, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες σε σχέση με τον προγραμματισμό του αγώνα.

Όμως αρκετοί βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού και θα θέλαμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς αυτούς γιατί χωρίς την καθοριστική τους βοήθεια το ταξίδι δεν θα μπορούσε να εκτελεστεί.

Πιο συγκεκριμένα το Δ.Σ. του σωματείου μας, οι προπονητές μας καθώς και οι αθλητές του Πανναξιακού Α.Ο. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  1. Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την βοήθεια του στην τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου ARTEMIS.

  2. Τις πλοιοκτήτριες εταιρίες Blue star ferries και Hellenic seaways μέλη του ομίλου Attica Group για την άμεση βοήθεια τους με την παράκαμψη του δρομολογίου του πλοίου ARTEMIS το οποίο και μας παρέλαβε από το λιμάνι της Νάξου για το νησί της Σερίφου καθώς και για την παροχή έκπτωσης που παρείχαν στην αποστολή μας.

  3. Τον αξιότιμο κ. Αντιπεριφεριάρχη μεταφορών Νοτίου Αιγαίου, τον δικό μας Έπαρχο κ. Μαργαρίτη Ιωάννη για τις άμεσες ενέργειες του (για ακόμα μια φορά απέναντι στο σωματείο μας, καθώς πρέπει να τονίσουμε ότι όποτε έχουμε ζητήσει τη βοήθεια του μας την προσφέρει πάντα)

  4. Τον πλοίαρχο του πλοίου ARTEMIS καπετάν Γεώργιος Αυτιάς καθώς και όλο το πλήρωμα του πλοίου για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας.

  5. Τα μέλη της Διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη για την άμεση συνεννόηση για τον επανορισμό του παιχνιδιού μετά την Κυριακάτικη αναβολή λόγο απαγορευτικού.

  6. Τον απερχόμενο πρόεδρο μας, νυν πρόεδρο Ξενοδόχων Νάξου και άοκνο εδώ και δεκαετία στρατιώτη του Πανναξιακού μας κ. Κατσαρά Ευάγγελο για την πολύτιμη βοήθεια του στην πραγματοποίηση του ταξιδιού μας.

  7. Το ιστορικό σωματείου του Α.Ο. Σερίφου για την φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α. Ο.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares