Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 20:41

Παναγιώτης Κακαλιάς: Ο στόχος είναι ξεκάθαρος... μόνο άνοδος [vid]

Το στίγμα του ως προπονητής και άνθρωπος θέλησε να δώσει με το …καλημέρα ο Παναγιώτης Κακαλιάς, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως μοναδικός στόχος του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Όχι πως αυτό ήταν κρυφό, αλλά όπως δήλωσε στην κάμερα του “SportCyclades” και στον Σπύρο Μάκαρη «Πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει στόχος στην ομάδα. Ναι, θέλουμε να ανεβούμε. Νομίζω πως από σήμερα μιλάμε με πρώτο πληθυντικό. Δηλαδή και η Νάξος κι εγώ ως προπονητής και οι παίκτες, λέμε ναι έχουμε στόχο την άνοδο»…

Ο έμπειρος προπονητής έπειτα από 1.112 ημέρες επέστρεψε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτρης Περιστεράκης” όχι ως αντίπαλος όπως έκανε στις 12 Μαρτίου του 2016 όταν ως τεχνικός του Άρη Πετρούπολης έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα υποχρεώνοντας τον Πανναξιακό στην ήττα με σκορ 61-70, αλλά ως ο νέος τεχνικός της ομάδας της ορεινής Νάξου κάνοντας την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής, γνωρίζοντας παράλληλα τους νέους του παίκτες.

Πέραν, όμως, των στόχων των Απεραθειτών, ο Κακαλιάς μίλησε στο “SC” και για τους λόγους που είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε, καθώς και για το κυκλαδίτικο μπάσκετ που αυτή τη στιγμή δεν έχει εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες.

Ας τον απολαύσουμε λοιπόν, σε μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί…


Πρώτη γνωριμία και προπόνηση του Παναγιώτη Κακαλιά με τους παίκτες του [pics]

 


Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares