Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 19:00

Γιάννης Συμιγδαλάς: Με την... ίδια συνταγή κόντρα στην Άνω Μερά

Το δικό του τέρμα σήμανε την αντεπίθεση του ΑΟΣ στο ντέρμπι με τον ΑΟ Μυκόνου, με τους Συριανούς να φτάνουν στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Ευγένιου Ρηγούτσου.

Ο λόγος γίνεται για τον ακραίο οπισθοφύλακα της ομάδας, Γιάννη Συμιγδαλά ο οποίος φέτος έχει βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα μετά την... παύση που είχε πέρυσι.

Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την προσπάθεια που έχει γίνει φέτος, τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του και το ματς με την Άνω Μερά που ακολουθεί.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αισθάνεσαι που σκόραρες απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου και βοήθησες την ομάδα σου;

Δεν θεωρώ ότι παίζει ρόλο το γεγονός ότι σκόραρα εγώ. Παίζει ρόλο η αντίδραση της ομάδας μου μετά το γκολ που δεχτήκαμε και το χρονικό σημείο στο οποίο ισοφαρίσαμε. Μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα και να φτάσει το στόχο που έχει θέσει φέτος με οποιοδήποτε τρόπο.

-Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

Μόνο το επόμενο ματς κοιτάμε εμείς. Δεν κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Η Άνω Μερά διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με μεγάλο μπάτζετ αλλά εμείς σαν ΑΟΣ και η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι να αγωνιζόμαστε για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου.

-Μπορεί ο ΑΟ Σύρου να κάνει το 2Χ2;

Ολα είναι στα πόδια μας. Από εμάς θα εξαρτηθούν πλέον όλα και σίγουρο το πιστεύουμε και με ενα 2Χ2 την άλλη εβδομάδα νομίζω πως το πρωτάθλημα τελειώνει για το ποιος θα είναι στον τελικό.

-Περίμενες ότι θα ειχατε τόσο ανταγωνιστικοί εικόνα μέχρι στιγμής;

Αν με ρωτούσατε πριν τα Χριστούγεννα θα σας έλεγα πως σίγουρα όχι. Με τον ερχομό του κόουτς Βουτσίνου δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Η ομάδα ξέφυγε από μια φιλοσοφία η οποία δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με τη φανέλα του ΑΟΣ. Ταιριάζει σε άλλες ομάδες και η διοίκηση έφερε τον κατάλληλο άνθρωπο για να το καταφέρει και να φέρει αυτή την εικόνα στην ομάδα και να είμαστε τώρα εδώ και να συζητάμε για τέτοιες νίκες με ανατροπή.

-Δυο λογια για το επομενο ματς;

Σε περίπτωση νίκη μας τελειώνουν όλα. Εμείς θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή όπως με τον ΑΟ Μυκόνου και το σχέδιο του προπονητή μας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares