Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:53

Βεργίδου: Η ομάδα που θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα πάρει την πρόκριση [vid]

Στα έξι χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, ο Πανναξιακός μετράει 5 παρουσίες σε final-4 Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, το οποίο φέτος θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στις Σέρρες.

Η πασαδόρος του Πανναξιακού Όλγα Βεργίδου σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ μίλησε για τον ημιτελικό με τον ΑΟ Θήρας: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει άγχος για τον ημιτελικό, αλλά προσμονή. Το περιμένουμε όλοι στην ομάδα πως και πως για να βρεθούμε στο final-4. Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας έχουν μία νίκη και μία ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια και το παιχνίδι ξεκινάει στο 50-50. Η ομάδα που το θα είναι σε καλύτερη μέρα θα πάρει το παιχνίδι. Δεν είναι υπέρβαση, από την αρχή είχαμε θέσει ως στόχο την πρόκρισή μας στο final-4 του κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οπότε είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Είναι επιβεβαίωση των δυνατοτήτων μας».

Για το τι θα προτιμούσε, την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου: «Δεν έχω μάθει να διαλέγω παιχνίδια. Θα μπούμε σε όλα για τη νίκη».

Για την πιθανή κατάκτηση του τίτλου: «Θα αλλάξει την ιστορία της ομάδας αλλά και του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ των Κυκλάδων. Οι ομάδες της Περιφέρειας θα θελήσουν και αυτές να δώσουν κάτι παραπάνω στο άθλημα και να προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο».

Τι σημαίνει για τις Κυκλάδες το παιχνίδι με τον ΑΟ Θήρας: «Είναι ένα ντέρμπι. Οι Κυκλάδες έχουν δείξει ότι έχουν παράδοση στον αθλητισμό εκτός του τουρισμού και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Το σχετικό βίντεο:

14ο Final Four 5-6/4/2019 - Σέρρες

Α' ημιτελικός: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ

Β' ημιτελικός: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Τελικός:

Το πρόγραμμα του final-4:

Παρασκευή 5 Απριλίου

18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ

20.30: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Σάββατο 6 Απριλίου

21.15: Τελικός

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares