Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 14:44

Τέλος ο Παπασπύρου μετά από δυόμισι χρόνια συνεργασίας με τον Ηλυσιακό

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Ηλυσιακού μια εβδομάδα πριν τη σέντρα του τελικού με τον Άγιο Ιερόθεο για το Κύπελλο της ΕΠΣΑ, αλλά και της τελευταίας αγωνιστικής όπου θα φιλοξενήσει την Θύελλα Καμαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπασπύρου υπέβαλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, το τροχαίο ατύχημα που είχε μετά το ματς με τον Χαραυγιακό, δεν του επιτρέπει να βοηθήσει στο βαθμό που θέλει ο ίδιος την ομάδα.

Παράλληλα, οι ''κιτρινόμαυροι'' ευχαρίστησαν τον προπονητή που χωρίς αμφιβολία δημιούργησε ένα σύνολο αξιόμαχο που είχε ταυτότητα αγωνιστική και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία τα τελευταία 2,5 χρόνια και που άφησε πίσω του τις μετριότατες χρονιές που το καμάρι του Ζωγράφου πάλευε για την παραμονή.

Ο Παπασπύρου στα 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα μέτρησε 18 νίκες, 20 ισοπαλίες και 11 ήττες πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο προπονητής μας κ. Δημήτρης Παπασπύρου υπέβαλε την παραίτηση του καθώς του είναι πολύ δύσκολο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας στο βαθμό που χρειάζεται ενόψει και του τελικού Κυπέλλου λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα. Και παρ' όλες τις αντιρρήσεις μας μην μπορώντας να κάνουμε κάτι μπροστά σε ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός είμαστε αναγκασμένοι να την κάνουμε αποδεκτή. Θέλουμε να εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τα τελευταία 2,5 χρόνια που ήταν κοντά μας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, σιδερένιος και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares