Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 19:14

Ανδρέας Μαύρος: Ο Περιστεριώνας είναι το απόλυτο φαβορί

Πιστός στα ραντεβού με τα final 4 ο ΑΟ Ερμούπολης θα δώσει το παρόν στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, όπου αύριο στις 17:00 θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό απέναντι στην ΑΕ Σαντορίνης.

Ο αρχιμάστορας και του οικοδομήματος που λέγεται ΑΟ Ερμούπολης ακούει στο όνομα Ανδρέας Μαύρος, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει στο ενεργητικό του δεκάδες συμμετοχές σε τελικές φάσεις, μετρώντας αντίστοιχα και πολλά πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ο πολυνίκης προπονητής τοποθετήθηκε με δήλωση του στο sportcyclades.gr για την διοργάνωση της Σαντορίνης, λέγοντας:

«Πιστεύω ότι το final4 της Σαντορίνης θα είναι μία γιορτή του μπάσκετ και θέλω να εκθειάσω τη Σαντορίνη γιατί κάνει σπουδαίες διοργανώσεις και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. όσο αφορά την ομάδα μας συνεχίζουμε για 15 χρόνια είμαστε στα final 4 και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στο αγωνιστικό χρήζω τον Περιστεριώνα Τήνου ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις ισοδύναμες ομάδες που θα αγωνιστούν για το καλύτερο. Κατά την άποψη μου, όλα τα ματς θα κριθούν στο κομμάτι της δύναμης, της ψυχής που θα δείξει κάθε ομάδα, καθώς και την θέληση για τη νίκη.

Η δική μας ομάδα, αν εξαιρέσουμε την αρχηγό Μαρία Κοτσιπετσίδη αποτελείται από μικρές σε ηλικία αθλήτριες που θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2019:

 ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΑΕ Σαντορίνης – ΑΟ Ερμούπολης (ημιτελικός)

ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός (ημιτελικός)

 ΣΑΒΒΑΤΟ 06/04/2019:

ΔΑΠΠΟΣ (5:00 μ.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

 ΔΑΠΠΟΣ (7:00 μ.μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

rtgsdggsdfggsd_fb4d7.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares