Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011 00:19

Ακαδημία Ποδοσφαίρου AJAX – Στέγη Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου

olympiakos_ajax_2011

Εδώ και δύο χρόνια έχει αναπτυχθεί μια στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ajax στη Σύρο και στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, με μόνο σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά χαράς στα παιδιά της Σύρου.

{div float:left}{/div}

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας οι υπεύθυνοι της Στέγης Ανηλίκων άνοιξαν ένα δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Π.Σ.Α.Π. (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) όσο και με την Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου.{div float:right}{/div}

Αρχικά προσκλήθηκε3 ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Αντώνης Νικοπολίδης να επισκεφτεί τη Σύρο και να γνωρίσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ajax και τα παιδιά της Στέγης που αποτελούν ,έλη του συλλόγου. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ευχαρίστησε γραπτώς για την πρόσκληση αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, αν και θα το ήθελε πολύ όπως ανέφερε. Δεσμεύτηκε όμως να επισκεφτεί τη Σύρο στο άμεσο μέλλον.

Από την πλευρά της Εθνικής Ελλάδας οι υπεύθυνοι της ομάδας φρόντισαν και έστειλαν μια φανέλα και μια μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των παικτών και υποσχεθήκαν πως θα είναι κοντά στο δύσκολο έργο τόσο της Ακαδημίας του Ajax όσο και της Στέγης Ανηλίκων.

{div float:left}{/div}Τα παιδιά της ομάδας με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους φωτογραφήθηκαν με τα δώρα που τους έστειλε η Εθνική Ελλάδας και αναμένουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους παίκτες όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι στον αγώνα ενάντια στη Μάλτα.

Τέλος η διοίκηση της Ακαδημίας του Ajax θέλοντας να ευχαριστήσει τους παίκτες, το προπονητικό team και τα στελέχη της Εθνικής ομάδας τους έστειλε παραδοσιακά Συριανά λουκούμια και φιάλες κρασιού και τους εύχεται παράλληλα «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» στο EURO 2012.

Τα λουκούμια αποτελούν ευγενική χορηγία της βιοτεχνίας «ΚΟΡΡΕ» και τα κρασιά προσφορά του κ. Νίκου Παπαγιάκουμου.

Το Δ.Σ. του

ΑΣ ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ AJAX ΣΥΡΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares