Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 14:24

Πραγματοποιήθηκε η 4η Ευριπίδεια διαδρομή με μεγάλη επιτυχία

H Ευριπίδεια διαδρομή πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά σήμερα (13/04) στο νησί των ανέμων.

Πολλά τα χαμόγελα, πολλές οι αγκαλιές στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση της Μυκόνου η οποία έχει εξελιχθεί σε μία δρομική γιορτή.

Πρόκειται για μία εκδήλωση η οποία έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στη Μύκονος, ως προς τη μνήμη του Γιαννιώτη αθλητή και δασκάλου Ευριπίδη Σκλιβανίτη.

Η εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Κουκάς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, της Διοίκησης και των καθηγητών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων και πολύ κόσμου ο οποίος παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά τους συμμετέχοντες.

Στην κατηγορία 10χλμ ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Έρβιν Σελιμπάς με χρόνο 41.30 στη δεύτερη θέση ο Απόστολος Λαμπρίδης με 42.05 και τρίτος ο Γιάννης Τσίλης με 43.24. Για τις γυναίκες στη πρώτη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Στεφάνου με χρόνο 58.07 και 2η η Σταυρούλα Κουσαθανά με χρόνο 59.05

Στα 5χλμ ανδρών τη πρώτη θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Μενδρινός με χρόνο 18.10, στη 2η θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Τσίλης με 19.08 ενώ στη 3η θέση βρέθηκε ο Λεωνίδας Θεοφυλακτόπουλος. Για τις γυναίκες στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Λύδια Νταλαμάγκα, 2η η Λίζη Ντούμα ενώ στη 3η θέση η Ανδρομάχη Μανιάτη.

Στη σκυτάλη έτρεξε μόλις μία ομάδα η οποία αποτελούνταν από τους Νικολέτα Συριανού, Γιώργο Ξυδάκη και Μανώλη Κονσταντάρα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares