Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 15:42

Με θέμελη κάτω από τα γκολ ποστ…

THEMELIS_2

Με τον θέμελη κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί τελικά ο Πανναξιακός στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τους Τράχωνες.

Ο ‘’Θεσσαλονικιός’’ πορτιέρο πήρε την έγκριση των γιατρών και αναμένετε να είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Σκούνα για την εστία της ομάδας.

Ήδη η διοίκηση της Ναξιώτικης ομάδας έχει προχωρήσει ήδη στην παραγγελία της προστατευτικής μάσκας, την οποία οι γιατροί έκριναν απαραίτητη για τον έμπειρο τερματοφύλακα.

Ο Αστέριος Θέμελης δήλωσε στο sportcyclades.gr:

«παρόλο που το τραύμα ήταν βαθύ έγινε μια καλή δουλειά από τους γιατρούς και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξω τραυματίας αφού και στο παρελθόν έχω παίξει μετά από δύσκολους τραυματισμούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«είμαστε έτοιμοι, είμαστε καλά ψυχολογικά και αγωνιστικά, θα πάμε στους Τράχωνες για ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά και θα πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι αυτό».

Οι ομάδα της Νάξου θα αναχωρήσει αύριο το πρωί από Νάξο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο αγώνας με τους Τράχωνες θα καλυφτεί από το sport Cyclades με πλούσιο φωτορεπορτάζ από την ανταποκρίτρια μας στην Αθήνα Ελένη Προμπονά.

{div float:left}{/div}{div float:right}{/div}

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares