Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 23:15

Πανναξιακός: Δυσαρέσκεια για την τοποθεσία του τελικού Κυπέλλου

Την αντίθεση του αναφορικά με τον ορισμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, εξέφρασε μέσω επίσημης θέσης ο Πανναξιακός.

Ο Ναξιώτικος σύλλογος στην ανακοίνωση που εξέδωσε αρχικά εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός οτι ο τελικός άλλαξε ημέρα και ώρα για τρίτη φορά, θεωρώντας παράλληλα, οτι το γήπεδο της Σύρου δεν ευνοεί το σύλλογο από καμία άποψη.

Αρχικά, γίνεται λόγος ότι επιβαρύνεται το σωματείο και ότι δεν επιτρέπει στον κόσμο των δυο ομάδων να μεταβεί εύκολα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Παράλληλα, στη συνέχεια αναφορά γίνεται στους παίκτες της ομάδας του Πανναξιακού οι οποίοι είναι ερασιτέχνες και θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τις επαγγελματικές τους δραστηριοτητες.

Οι ιθύνοντες των "μπλε" εστίασαν τα παράπονα τους και στην οικονομική επιβάρυνση της ομάδας αλλά και στη σωματική κούραση των παικτών, με τον Πανναξιακό να προτείνει στον επίλογο του κειμένου να οριστεί ο τελικός στην ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα στην Πάρο.

Το κείμενο:

Με έκπληξη πριν λίγα λεπτά δεχτήκαμε ένα email από την ΕΠΣ Κυκλάδων στο οποίο μας γνωστοποιείται ότι ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/04 και ώρα 18:30 στο γήπεδο της Ερμούπολης.

Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες που αλλάζει η μέρα και ώρα του τελικού. Σε καμία απ αυτές τις φορές δεν ρωτηθήκαμε ούτε συναινέσαμε για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής του τελικού.

Ο ορισμός του τελικού στο νησί της Σύρου μόνο κακός και άχρωμος μπορεί να χαρακτηριστεί αφού

Α) επιβαρύνει οικονομικά το σωματείο μας(αποστολή δύο ημερών)

Β) Δεν επιτρέπει την μετακίνηση των φιλάθλων και των δύο φιναλίστ.

Γ) Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας αναγκάζονται να λείψουν από τις εργασίες τους σε αντίθεση με τους επαγγελματίες της αντίπαλης ομάδας.

Δ) Μέσα σε εφτά μέρες θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για πρωτάθλημα και κύπελλο με αποτέλεσμα την σωματική εξουθένωση τους.

Ε) Ενώ ο θεσμός του πρωταθλήματος και του κυπέλλου διεξάγεται με γνώμονα τα γεωγραφικά κριτήρια η έδρα του τελικού ορίζεται στη Σύρο πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις εξαγγελίες της ΕΠΣ για οικονομική ελάφρυνση των σωματείων του νόμου μας.

Με βάση όλα τα παραπάνω σεβόμενοι την ιστορία και το κόσμο μας ζητάμε τον ορισμό του τελικού κυπέλλου στην ουδέτερη έδρα, στο νησί της Πάρου.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν η έκτακτη γενική συνέλευση το αποφασίσει είναι πιθανόν να μη συμμετέχει ο σύλλογος μας στο επικείμενο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares