Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 21:04

Νόνι Λίμα: Παρά τις δυσκολίες θα παλέψουμε μέχρι τέλους

Ο Πανναξιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό τελικό με τον Πανθηραϊκό και ο Νόνι Λίμα γνωρίζει αρκετά καλά τους τομείς που θα κρίνουν το μεγάλο αυτό ματς, με τον ίδιο να ευελπιστεί η ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο πρώην βοηθός προπονητή και άσος του Πανιώνιου, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά στο "μπλε" στρατόπεδο γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο, η πίστη του στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μεγάλη. 

Ο τεχνικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στο sportcyclades.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας τα εξής

"Παίζουμε ένα τελικό και παρά τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν με δεδομένο ότι οι παίκτες παρατούν τις δουλειές τους για να έρθουν και να προλάβουν το καράβι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Χρειαζόμασταν δυο με τρεις ημέρες περισσότερες για ξεκούραση για να μπορούσαμε να αποδώσουμε καλύτερα. Παρ' όλα αυτά, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρώ ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ερωτηθείς για τα σημεία που θα κριθεί ο τελικός, ο Λίμα είπε

"Η προσοχή μας στρέφεται στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς για να χαμογελάσουμε".

Στον επίλογο του έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας υποστηρίζοντας

"Ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη. Ο Πανναξιακός έχει το πιο βαρύ όνομα στις Κυκλάδες και όλοι μας είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέλη του συλλόγου".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares