Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 14:22

ΕΠΣ Κυκλάδων: MVP του τελικού ο Κονσταντίνοφ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων, ανέδειξε MVP του 37ου τελικού της ΕΠΣ Κυκλάδων τον Τόμι Κονσταντίνοφ.

Ο Βούλγαρος άσος αποτέλεσε τον μεγάλο άτυχο αφού στο 20' συγκρούστηκε με ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Σύρου.

Η Ένωση αποθεώνει τον φυσιοθεραπευτή του Πανναξιακού, Βαγγέλη Κάρλοβιτς και τον κα. Κασσιανού Ευφροσύνη αλλά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ δίνει κουράγιο στον προπονητή του Πανθηραϊκού, Γιάννη Σιλεβίστα για τις δύσκολες στιγμές που περνάει αγνοώντας εδώ και ημέρες της μητέρα του.

Αναλυτικά, το κειμενο

Κύριε-α Πρόεδρε,

Ο 37ος Τελικός Κυπέλου Κυκλάδων ανήκει πλέον στο παρελθόν. Σ’ ένα όμορφο παιχνίδι (εντός αγωνιστικού χώρου), Κυπελλούχος Κυκλάδων περιόδου 2018-2019 αναδείχθηκε το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ.

Για εμάς μεγάλος νικητής όμως είναι ο ποδοσφαιριστής του σωματείου κ. Κωνσταντίνοφ Τ. ο οποίος με την σημαντική και καθοριστική βοήθεια του φυσικοθεραπευτή του ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ κ. Κάρλοβιτς Ευάγγελου, της διασώστριας του αγώνα κας Κασσιανού Ευφροσύνης και την έγκυρη άφιξη των διασωστών του Ε.Κ.Α.Β. επανήλθε στη ζωή μετά από σοβαρό τραυματισμό στο 17ο λεπτό του αγώνα.

Επίσης, με την ευκαιρία να δώσουμε κουράγιο και στήριξη στον προπονητή του ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ κ. Σιλεβίστα Ιωάννη στις δύσκολες στιγμές που περνάει για την ανεύρεση της μητέρας του.

Εμείς ως Ε.Π.Σ. Κυκλάδων όραμα μας και προτεραιότητα είναι η υγεία όλων των εμπλεκόμενων στο χώρο του ποδοσφαίρου και η προσπάθεια δημιουργίας καλών σχέσεων μεταξύ όλων των υγιών ενασχολούμενων με το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares