Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 23:51

Ευχαριστήριο της ΕΣΚ Κυκλάδων για το final 4 παίδων της Πάρου

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του final 4 Παίδων( Blue Star Ferries) που διεξήχθη 12&13 Απριλίου στην Πάρο.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την εταιρεία »Blue Star Ferries»  και τον κ Σακέλλη Γιώργο, για τη χορηγία έκπτωσης στις μετακινήσεις των ομάδων όλη τη χρονιά και την δωρεά των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων των συμμετεχόντων στο Final4 Παίδων »Blue Star Ferries»

Τούς αξιους συνδιοργανωτές μας , την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  , τον Δήμο Πάρου και την ΚΔΕΠΑΠ.(Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου).

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ Γιώργο Λεονταρίτη , τον Έπαρχο κ Κώστα Μπίζα ,τον Δήμαρχο Πάρου κ. Κωβαίο Μάρκο , τον Αντιδήμαρχο κ Μαλαματένιο Εμμανουήλ, τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής κ Μαλινδρέτο Χαράλαμπο, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ Ρούσσο Βατίστα, την κα Φραντζή-Αντωνοπούλου, τον κ Χριστόφορο  Ευστράτιο, τον Πρόεδρο της Αθλητικής Επιτροπής κ Μπόνη Στέλιο και την κα Ζωίδου Μαρία .

Την εταιρεία Anemomylos Travel και ιδιαίτερα τον Κο Καρποδίνη Ευάγγελο για τη δωρεάν μεταφορά των φιλοξενούμενων ομάδων,το τουριστικό γραφείο Meltemi Travel Paros,την εταιρεία Αρχίλοχος Συμμετοχών για τη προσφορά νερών για όλους τους αγώνες του Final4 Παίδων »Blue Star Ferries» ,τα ξενοδοχεία Hotel Kontes Paros και Hotel Oasis, για τη φιλοξενία των αθλητών, τα εστιατόρια Ταβέρνα Πάρος Μπιζά, Το Σουβλακι του Πεπε, Ευάγγελος Χανιώτης Μπριζολάδικο για τη σίτιση των αποστολών, διαιτητών, το αρτοποιείο Ραγκούσης Νίκος για τη προσφορά σάντουιτς στους φιλοξενούμενους, τον Νίκα Ηλία για τη προσφορά καφέ στο κυλικείο του ΑΠΧ Αρχιλόχου, το οπωροπωλείο ΚΙΡΜΠΑΣ-ΒΡΑΧΝΑΣ , τον κ Δαφερέρα Σωτήρη , τους γονείς Πάσσαρη Κώστα, Λάβδα Νίκο, Σαρρή Νίκο, Θωμόπουλο Κώστα, Καπετανέα Γιώργο για τα event του Final4 Παίδων »Blue Star Ferries» και την κα Περαντινού Μαρία για την πολύτιμη αρωγή της(ακούραστη εργάτη του μπάσκετ).

Τον κ Ιωάννη Νοταρά και το  SportCyclades για τη μετάδοση των αγώνων.

Τα μέλη του Δ.Σ  του Αο Πάρου  , τους εθελοντές , που φρόντισαν για όλες τις μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες και τέλος το φίλαθλο κοινό της Πάρου   που παραβρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να υποστηρίξει τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares