Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 19:04

Σαλταμάρας: Η θέληση θα κρίνει τον τελικό με τον Πανναξιακό

Μετακινήθηκε φέτος στην Ανω Μερά από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, με τον ίδιο να έχει μέχρι στιγμής αποδώσει τα αναμενόμενα δικαιώνοντας τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους.

Ο λόγος για τον Στράτο Σαλταμάρα ο οποίος είναι εκ των πρωταγωνιστών στην αμυντική γραμμή των Μυκονιατών.

Συνετός, σοβαρός και με πειθαρχία στο αγωνιστικό κομμάτι, ο υψηλόσωμος στόπερ δίνει το καλύτερο του εαυτό, γνωρίζοντας ότι στο μεγάλο τελικό με τον Πανναξιακό για την άνοδο στην Γ' Εθνική, θα έχει πολύ δουλειά.

Ο ποδοσφαιριστής της Μυκονιάτικης ομάδας παραχώρησε μίνι συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε τον τελικό με τον Πανναξιακό;

Τον τελικό με τον Πανναξιακο τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, τον σεβόμαστε ως αντίπαλο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε επάξια.

-Θεωρείς ότι υπάρχει φαβορί;

Θεωρώ ότι φαβορί είναι ο Πανναξιακός, αλλά επειδή είναι ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να συμβούν και αυτός που το θέλει πιο πολύ και κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

-Η εμπειρία που διαθέτει ο Πανναξιακός σαν σύνολο σε αυτά τα ματς θα παίξει ρόλο;

Σίγουρα θα παίξει ρόλο η εμπειρία τους σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι , αλλά κι εμείς όμως έχουμε ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταποκριθούν.

-Περίμενες ότι θα εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας στον τελικό μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η β' φάση;

Το πίστευα πολύ ότι ο Α.Ο Μυκόνου δεν θα ήταν αδιάφορος με τον Α.Ο Σύρου και θα έπαιζε για τη φανέλα και την ιστορία του κάτι το οποίο δεν διαψεύστηκα.

-Το κλίμα στην ομάδα;

Το οικογενειακό κλίμα της ομαδας ήταν αυτό το οποίο μας οδήγησε μέχρι εδώ. Όλοι μαζί ενωμένοι παίχτες , προπονητές , διοίκηση μας έκαναν να βρεθούμε μέχρι εδώ που φτάσαμε και πιστεύω πως είμαστε επάξια στον τελικό.

-Το δυνατό σας στοιχείο;

Το δυνατό μας στοιχείο σαν ομάδα είναι ότι παίζει ο ένας για τον άλλον το οποίο μας κάνει πολύ δυνατούς και μας κάνει να αισιοδοξούμε μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares