Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 11:49

Νίκος Ξαγοράρης: Αποτυχημένη η χρονιά για τον ΑΟ Μυκόνου

Με την ποιότητα του έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αφού τα τελευταία χρόνια προέρχεται από γεμάτες σεζόν έχοντας κάνει καλά παιχνίδια.

Ο λόγος για τον Νίκο Ξαγοράρη, ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα του ο ΑΟ Μυκόνου.

Ο ίδιος στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε από το σύλλογο αλλά και από τον ίδιο, μιλώντας και για το ματς με τον ΑΟ Σύρου.

Αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΑΟ Σύρου λέγοντας: "Για το παιχνίδι που πέρασε με τον ΑΟΣ παίξαμε για τους εαυτούς μας κυρίως γιατί είχαν ακουστεί πολλά. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλα δεν τα καταφέραμε,παίξαμε όμως αρκετά καλά και με αρκετό πάθος,χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ίσως αδικιθήκαμε και στο πέναλτι που δεν δόθηκε. Πιστεύω αν είχαμε το ίδιο πάθος και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ίσως είχαμε καταφέρει κάτι παραπάνω".

Για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν δήλωσε: "Πιστεύω πως η πορεία της ομάδας ήταν σε καλό επίπεδο. Έπαιζε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αλλά αυτό δεν φτανει. Θα μπορούσε η ομάδα να είχε φτάσει στον τελικό αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Γενικά νομίζω πως ήταν μια αποτυχημένη χρόνια γιατί δεν πήραμε ούτε το πρωτάθλημα ούτε το κύπελλο".

Για το αν θα συνεχίσει στον ΑΟ Μυκόνου, ο Νίκος Ξαγοράρης είπε: "Στην ομάδα δεν ξέρω αν θα μείνω και την επόμενη χρονιά. Είναι νωρίς ακόμα και παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Κατ' αρχην τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα και μετά εγώ,αλλά γενικά είναι νωρίς για να ξέρουμε κάτι τέτοιο. Όταν έρθει η ώρα θα το συζητήσουμε και θα δούμε".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares