Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 20:46

Μάκης Πούλος: "Περιμένουμε ένα Final Four συναρπαστικό στη Νάξο"

Αποτελεί τη μοναδική ομάδα που έχει προκριθεί και στα 4 Final Four, γεγονός που δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής δεν είναι τυχαία.

Ο λόγος για τον ΑΟ Μυκόνου που το Σάββατο ρίχνεται στη μάχη για το Final Four της Κ16 όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τον ΑΟ Πάρου (13.00 ΔΑΚ Νάξου).

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ανοδικής πορείας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον προπονητή, Μάκη Πούλο, ο οποίος με δηλώσεις του άφησε το στίγμα του για το Τουρνουά λέγοντας:

"Ο στόχος μας αποτελεί να προκριθούμε στον τελικό έχοντας δύσκολο έργο αφού απέναντι μας θα βρούμε μια αξιόλογη ομάδα όπως ο ΑΟ Πάρου. Θεωρώ ότι ελαφρύ προβάδισμα έχει ο ΠΑΣ Νάξου αφού παίζει στην έδρα του και διαθέτει αξιόλογο σύνολο. Οι άλλες τρεις ομάδες έχουν ίσες δυνατότητες και διαθέτουν επίσης πολύ καλά σύνολα".

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν τους αγώνες αυτούς, ο Πούλος τόνισε

"Σε αυτή την ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο η σωματική διάπλαση και η ικανότητα των παικτών. Οι ομάδες που θα βρεθούν σε καλύτερη ημέρα θα προκριθούν. Βέβαια επειδή το Τουρνουά γίνεται σε μια ημέρα θα παίξει ρόλο και η φυσική κατάσταση αλλά και η τύχη. Αλλά γενικά επειδή τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Κ16 ήταν δυνατά, θεωρώ ότι περιμένουμε ένα Final Four συναρπαστικό".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares