Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 15:57

Γιώργος Μάλλιος: Σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στο Final Four

Στο ποδόσφαιρο σίγουρα τα φαβορί και τα αουτσάιντερ φαίνονται εντός γηπέδου ωστόσο η συμμετοχή του ΠΑΣ Τήνου στο Final Four της Κ16 είναι κάτι  που λίγοι περίμεναν.

Με ισοβαθμία στον 1ο όμιλο, διεκδίκησε την συμμετοχή του στην τελική τετράδα, μέσω των αγώνων μπαράζ. Το ξεκίνημα ιδανικό αφού επικράτησε του Πανθηραϊκού με το ευρύ 0-6 στη Πάρο, για να αποσπάσει την ισοπαλία με τον Πανσιφναϊκό που του έδωσε τη δυνατότητα να... κλειδώσει την πρωτιά.

Όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που έγινε από τον προπονητή, Γιώργο Μάλλιο.

Ο πρώην άσος της Δόξας Δράμας παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζει η ομάδα του το Τουρνουά δήλωσε:

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση γιατί τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια. Ενώ δεν ξεκινήσαμε καλά με την βελτίωση που έδειξαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν τα κατάφεραν. Αφήσαμε πίσω ομάδες που θεωρούνται από τα φαβορί. Σημαντικό ότι τερματίσαμε στην πρώτη θέση με την ομάδα του ΑΟ Μυκονου αλλά μείναμε δεύτεροι λόγω των μεταξύ μας αναμετρήσεων. Σημαντικό κομμάτι για τα παιδιά. Για εμένα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ως προπονητής σε αυτή τη διαδικασία αλλά απ' ότι έχω δει και έχω καταλάβει υπάρχουν δυνατές ομάδες και είναι καλό που δεν είμαστε το φαβορί και πάμε ως αουτσάιντερ. Πραγματικά έχω δει τις ομάδες που συμμετέχουν και ο ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΟ Πάρου αλλά και ο ΑΟ Μυκόνου είναι δυνατές. Θα χρειαστεί προσπάθεια για να καταφέρουμε κάτι καλό όμως το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε στο Final Four".

Για το αν θα συνεχισει στο σύλλογο, ο κ. Μαλλιος τόνισε:

"Το είχα δηλώσει σε εσάς ότι είχα συνεργασία καλή με την ομαδα και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση να παραμείνω στο χώρο των Κυκλάδων. Εάν είναι η Τήνος δεν το ξέρουμε ακόμη αλλά εάν δεν είναι ο ΠΑΣ θα κοιτάξω να παραμείνω στις Κυκλάδες".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares