Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 17:46

Πανθηραϊκός: Επιτυχημένη η πορεία του... πρωτάρη στην Γ' Εθνική Σιλεβίστα

Για ακόμη μια σεζόν ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται επιτυχημένος με τα όποια θετικά ή αρνητικά είχε.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χάρης Σαρρής, σε συνεννόηση με τον Ανδρέα Σκέντζο αρχικά δημιούργησαν ένα συμπαγές σύνολο που βασίστηκε στην έδρα του και πήρε ό,τι περισσότερο μπορούσε από τα εκτός έδρας ματς.

Την 4η αγωνιστική ο Ανδρέας Σκέντζος κούνησε μαντίλι για την γειτονική χώρα της Κύπρου, κυνηγώντας το όνειρο δίπλα στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου για λογαριασμό της Ομόνοιας και ο Πανθηραϊκός αναγκάστηκε να απλώσει τα… δίχτυα του στην αγορά της Αθήνας για τον εκλεκτό που θα αναλάμβανε να... συνεχίσει το πλοίο για τον τελικό προορισμό.

Τον βρήκε στο πρόσωπο ενός φιλόδοξου κόουτς που μέχρι τότε δεν είχε την εμπειρία της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Σιλεβίστας παρ’ όλα αυτά με χαμηλούς τόνους γέμισε τη βαλίτσα με τα βασικά πράγματα και αναχώρησε με τη Σαντορίνη με μοναδικό στόχο να διατηρήσει τον Πανθηραϊκό σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Ο νεαρός κόουτς το κατάφερε.

silev_501f3.jpg

Ενδεικτικά η ομάδα επί των ημερών του σε 10 εντός έδρας ματς μέτρησε 5 νίκες και ισάριθμες ισοπαλιες.

Αντίθετα εκτός έδρας, όπως συμβαίνει ως γνωστόν με τις Κυκλαδίτικες ομάδες, δεν ήταν αρκετά καλή η συγκομιδή. Σε 8 ματς μόλις 2 νίκες κόντρα στους υποβιβασμένους Χαραυγιακό και Απόλλωνα Ερέτριας, 2 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές να πιάσει την 2η θέση και να διεκδικήσει την άνοδο της μέσω του αγώνα μπαράζ.

Παρ’ όλα αυτά, η ικανοποίηση είναι εμφανής σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος κ Καμπουράκης στην ιστοσελίδα μας μετά το τελικό Κυπέλλου με τον Πανναξιακό αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Χάρης Σαρρής στην ραδιοφωνική εκπομπή «Η ΩΡΑ των πρωταθλητών».

4η θέση και μια κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων, όταν τα πετυχαίνει μια νησιωτική ομάδα δεν το λες και λίγο και μην ακούμε συνέχεια την… καραμέλα του μπάτζετ. Δεν παίζει (μόνο) το μπάτζετ ποδόσφαιρο.

 

Προς ενημέρωση και μόνο Ο.Φ. Ιεράπετρας, Ιωνικός, Εθνικός, Αιγάλεω, Αιολικός και Ηλυσιακός εκτός από το μεγάλο μπάτζετ προπονούνταν σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα, γεγονός που αποτελεί πλεονέκτημα έναντι των άλλων συλλόγων που θέτουν ψηλά τον πήχη.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Πανθηραϊκός αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του να φέρει τον Σιλεβίστα ως προπονητή της ανδρικής ομάδας, όμως, το πιο σημαντικό είναι ότι ο σύλλογος ίσως βρήκε έναν προπονητή στον οποίο μπορει να… χτίσει για τα επόμενα χρόνια.

Μέση με τέλη Μαΐου η κρίσιμη συνάντηση

Όσον αφορά το πρακτικό μέρος και αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι στα μέση με τέλη Μαϊου θα γινει η συνάντηση της διοίκησης με τον Γιάννη Σιλεβίστα, με τον τελευταίο να παραδίδει μέχρι το επόμενο δεκαήμερο την έκθεση αναφορικά με τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ρόστερ του συλλόγου. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή όπου θα ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχιστεί η συνεργασία, με το προσωπικό πρόβλημα του κ. Σιλεβίστα (με την μητέρα του) να παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares