Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 22:00

Σεβασμός στη Μικτή Κ16 που ηττήθηκε από την πανελλήνια πρωταθλήτρια ΕΠΣ Χανίων

Σίγουρα πολλοί χλεύασαν, ειρωνεύτηκαν πιστεύοντας ότι η Μικτή Νέων λύγισε μπροστά στην ΕΠΣ Χανίων.

Μια ομάδα που σήμερα 4 Μαϊου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων νικώντας στο Πανθεσσαλικό την ΕΠΣ Ηρακλείου.

Η ομάδα του κ. Ριτζάκη που στο παιχνίδι που έγινε στην Ελευσίνα κυρίως στο α' μέρος είδε τους παίκτες του Γιώργου Μοστράτου να προηγούνται στο σκορ με 2-0, κατέκτησε το τρόπαιο και φυσικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. 

Όσο για εκείνους, που πιστεύουν ότι η Μικτή Νέων αποκλείστηκε έχοντας μπροστά της ένα εύκολο αντίπαλο, να τους υπενθυμίσουμε ότι έπαιξε με την πρωταθλήτρια ομάδα που για ένα ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ.

Υ.Γ. Με μηδέν προπονήσεις και ελάχιστη προετοιμασία, μάλλον καλά τα πήγαν οι Νέοι μας.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Athlitiko.gr

"Εσπασαν" καρδιές" στο Βόλο, στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Τα Χανιά νίκησαν το Ηράκλειο στη διαδικασία των πέναλτι με 4-3 και στέφθηκαν πρωταθλήτρια ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στα πέναλτι, με το Ηράκλειο να έχει δύο φορές την ευκαιρία για τον τίτλο, όμως ο τερματοφύλακας Ζαχαράκης ήταν ο μεγάλος ήρωας της αναμέτρησης, αφού κράτησε ζωντανή την ΕΠΣΧ και αποκρούωντας την τελευταία εκτέλεση του Μαρκατάτου, έδωσε τον τίτλο στην ΕΠΣΧ. Ακολούθησε ντελίριο πανυγυρισμών, με τους παίκτες των Χανίων να σηκώνουν ψηλά τον πρωτεργάτη της επιτυχίας Γιώργο Ριτζάκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γενικότερα πολλές κλασικές ευκαιρίες. Και οι δύο ομάδες πρόσεξαν τα νότα τους, μη θέλοντας να δεχτούν κάποιο γκολ, έτσι μάταια η ανάπαυλα βρήκε Χανιά και Ηράκλειο στο 0-0.

Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με την τακτική να επικρατεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και το φυσικό χορτάρι, σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παιδιών, μη έχοντας πολλές παραστάσεις από φυσικό χλοοτάπητα.

Τα πάντα κρίθηκαν έτσι στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, αν και τα Χανιά βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, κατάφεραν να σηκώσουν τον τίτλο με τον Ταγιάρι να ευστοχεί στο κρίσιμο 4-3 και τον Ζαχαράκη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με την απόκρουση στη συνέχεια.

Η διαδικασία των πέναλτι:
Aθανασάκης απόκρουση Ψιμόπουλος
0-1 Ζηδιανάκης 
Πατελάκης δοκάρι και άουτ
Βασιλάκης άουτ
1-1 Μπερικάκης 
Ματαλιωτάκης απόκρουση Ζαχαράκης
Φανδριδάκης απόκροουση Ψιμόπουλος
2-1 Ψιμόπουλος 
2-2 Μυφτάρι
Τσαμαντιώτης απόκρουση Ζαχαράκης
3-2 Γκολόση
3-3 Ανδρουλάκης 
Ταγιάρι 4-3
Μαρκατάτος απόκρουση Ζαχαράκης

Οι φάσεις του αγώνα:
7' Πρώτο σουτ του Αθανασάκη η μπάλα φεύγει άουτ
14' Ο Ζαχαράκης μπλοκάρει μετά την κεφαλιά του Γωνιωτάκη
18' Ο Αναστασιάδης κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή, απομακρύνει ο Μυφτάρι και μπλοκάρει ο Ζαχαράκης
57' Φάουλ του Βασιλάκη, η μπάλα ψηλά άουτ
80+1' Φάουλ του Μπερικάκη, στην τελευταία φάση, με τη μπάλα να φεύγει άουτ

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Νίκζας - Μάνος (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Νικόπουλος (Θεσσαλίας)

Κίτρινες Κάρτες: Κόκας (24'),

ΕΠΣ Χανίων (Γιώργος Ριτζάκης): Ζαχαράκης, Φανδριδάκης, Νικολιουδάκης, Πατελάκης, Ταγιάρι, Μυφτάρι, Αθανασάκης, Γκολόση, Κρεμασμενάκης, Σελάμης (70' Tριφύλλης), Μπερικάκης

ΕΠΣ Ηρακλείου (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ψιμόπουλος, Μαρκατάτος, Κόκας, Ματαλιωτάκης, Γωνιωτάκης, Τσακόνι (73' Κουτεντάκης), Θεοδωράκης (61' Tσαμαντιώτης), Βασιλάκης, Αναστασιάδης (73' Ανδρουλάκης), Ζηδιανάκης, Λιανέρης (79' Σταυρουλάκης)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares