Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 13:21

Τέσσερα για Άνω Σύρο (photovideo)...

Ano_siros-AO_Paroy630

Οι Συριανοί «ξύπνησαν» μετά το 1-1 και επικράτησαν στο τέλος άνετα κόντρα στον ΑΟ Πάρου.

Ano_siros-AO_Paroy1

Η Άνω Σύρος έπρεπε να δεχθεί το τέρμα την ισοφάριση για να ξυπνήσει και να ανεβάσει στροφές. Παρόλα αυτά πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη με το ίδιο ακριβώς σκορ όπως και στο προηγούμενη παιχνίδι της και μάλιστα με αντίπαλο από την Πάρο. Οι συριανοί επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά πως έχουν καλή ομάδα και πως αν θέλουν οι ίδιοι μπορούν να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήραν τη νίκη και έκαναν το δύο στα δύο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντισταθούν όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό, καθώς οι Συριανοί ήταν καλύτεροι. Τέλος, το γήπεδο της Ερμούπολης πηγαίνει πολύ στον Κυριάκο Μανουδάκη που για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι σημείωσε καταπληκτικό γκολ.

Φάσεις – Γκολ

Στο 8’ ο Στόϊτσεφ δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με το κεφάλι έπειτα από τη σέντρα του Πάπιτση από τα δεξιά.

Στο 17’ ο Αληφραγκής με ωραίο σουτ έπειτα από την εξαιρετική ενέργεια στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ και έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα της Πάρου και άνοιξε το σκορ για την Άνω Σύρο.

Στο 19’ ο Στόϊτσεφ με σουτ από μακριά προσπάθησε να απειλήσει την εστία των φιλοξενουμένων όμως ο Χαρίστος με υπέρ ένταση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 40’ η Πάρος βρέθηκε κοντά στο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Καραγκούνης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 54’ ο Μπριρμπίλης με σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Όμως η φάση προήρθε από επιθετικό φάουλ όμως ο Βακόνδιος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για αυτή τη φάση.

Στο 57’ ο Μανουδάκης με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της Πάρου και έβαλε εκ  νέου την Άνω Σύρο μπροστά στο σκορ.

Στο 60’ ο νεοεισελθόν στο παιχνίδι, αλλά και στην πρώτη εμφάνιση , με τη Συριανή ομάδα ο Χαβδούλας στην πρώτη επαφή με τη μπάλα έκανε το 3-1.

Στο 73’ ο Δημόπουλος με κεφαλιά έπειτα από τη σέντρα από τα δεξιά του Μανουδάκη διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ano_siros-AO_Paroy2

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Σαγρές, Δημόπουλος, Βαβουράκης, Τσιάκαλος, Αναγνωστόπουλος (57' λ. τρ. Χαβδούλας), Δημητρακόπουλος (66' Σούρλας), Πάπιτσης, Τζώρτζης, Στόϊτσεφ (76' Βλαχογιάννης), Μανουδάκης, Αλιφραγκής.
Α.Ο. ΠΑΡΟΥ: Χαρίστος, Άσκο (61' Πετρόπουλος), Μούλα, Μουράι, Καραγκούνης, Καζακίδης, Μπιρμπίλης, Αρκουλής (75' Βαρθακούρης), Γιουρτζίδης, Μπαλιός, Κρώνης (65' Καλαμπαλίκης).

Ano_siros-AO_Paroy3

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ-ΑΟ ΠΑΡΟΥ by samnaxos
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares