Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 15:44

Τόλης Δημητρανόπουλος: Σεβασμός αλλά όχι φόβος απέναντι στον Πανναξιακό

Τη φετινή σεζόν μετακινήθηκε στην Άνω Μερά πιστεύοντας στο project που του ανέλυσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου που ουσιαστικά είχε να κάνει με τον πρωταγωνιστικό στόχο της ανόδου στην Γ' Εθνική.

Ο λόγος για τον Απόστολο Δημητρανόπουλο, τον ποδοσφαιριστή με καταγωγή από τις Σέρρες ο οποίος την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος «Blue Star Ferries» που διοργανώνει η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο 33χρονος άσος με παραστάσεις σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής μιλησε για το ματς με τον Πανναξιακό στο sportcyclades.gr λέγοντας

«Εμείς εδώ και δυο μήνες παίζουμε μόνο τελικούς. Ξεκινήσαμε τα play off με δυο πολύ καλές ομάδες τον ΑΟ Σύρου και τον ΑΟ Μυκόνου, και καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Σίγουρα την Κυριακή είναι ένα ιδιαίτερο ματς καθώς δεν υπάρχει γυρισμός αλλά το κράμα και οι παίκτες της ομάδας είναι δομημένα έτσι ώστε ο σύλλογος να μην αντιμετωπίζει φόβο από κανέναν αντίπαλο»

Ερωτηθείς εάν θεωρεί την ομάδα του ως φαβορί, ο Μακεδόνας άσος υπογράμμισε

«Βάση της ιστορίας ο Πανναξιακός διαθέτει μια από τις πιο βαριές φανέλες των Κυκλάδων. Σίγουρα υπάρχει ένδειξη σεβασμού προς τον Πανναξιακό αλλά σε έναν τελικό το φαβορί το καθορίζει η θέληση και το πάθος που θα δείξει η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Στον επίλογο του ο Δημητρανόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου

«Να έρθουν να απολαύσουν το παιχνίδι ώστε να δουν τον πρωταθλητή».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares