Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 21:22

Δήμος Δαραμάρας: Θα κάνουμε αυτό που πρέπει

Στην Άνω Μερά βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες και ήταν δεδομένο ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τους Μυκονιάτες άπαντες περίμεναν να δουν έναν ποδοσφαιριστή που θα έκανε τη διαφορά.

Άλλωστε τι ουσία έχει να κάνεις μια μεταγραφική προσθήκη το Γενάρη και να μην μπορεί να δώσει τα στοιχεία που λείπουν σε ένα σύνολο.

Ο Δήμος Δαραμάρας ωστόσο, πιστός στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα συστήθηκε γρήγορα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ που έστειλε την ομάδα του στον τελικό απέναντι στον ΑΟ Σύρου στο μεγάλο ντέρμπι της β φάσης.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟ Ρουφ και της ΑΕ Μυλοποτάμου, μίλησε στο sportcyclades.gr για τον μεγάλο τελικό που δίνει η ομάδα του για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον Πανναξιακό στις 18.00.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως αντιμετωπίζετε τον τελικό;

Ένας τελικός είναι ένα ματς χωρίς αύριο και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε γεμίσει με άγχος οσο έμπειρος ποδοσφαιριστής και εάν είσαι και σε ό,τι επίπεδο και να αγωνίζεσαι. Είμαστε σε μια περίοδο όπου τα περιθώρια έχουν στενέψει πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να βελτιώσουμε πάρα πολλά.

-Που θα κριθεί το ματς;

Είναι ένα ματς που θα κριθεί λόγω και της σπουδαιότητας του στην ψυχική δύναμη, στη θέληση, στη δυναμη και στην αγωνιστικότητα.

-Θα παίξει ρόλο το brand name του αντιπάλου;

Σίγουρα το brand name του Πανναξιακού του δίνει ένα αβαντάζ αλλά μπορεί να τους γυρίσει και μπούμερανγκ και να τους φορτώσει με μεγαλύτερη πίεση. Εμεις σαν Άνω Μέρα θα πάμε να ευχαριστηθούμε τον τελικό.

-Πως θα πρέπει να παρουσιαστεί η Άνω Μερα;

Είμαστε έτοιμοι και αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Σίγουρα αποτελεί στόχο να τον κερδίσουμε αφού το είχα τονίσει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στο σύλλογο.

-Πως φαντάζεσαι τον τελικό;

Θεωρώ για το συγκεκριμένο ματς λόγω του ότι θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, κα δεν το γνωρίζουν οι δυο ομάδες καλά, θα είναι διαφορετικά τα πατήματα. Το πρώτο ημίχρονο θα είναι κλειστό από την εμπειρία που έχω και πιστεύω πως οι ομάδες στην επανάληψη θα ρισκάρουν. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου και να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος.

 

 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares