Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 00:06

Το ευχαριστώ του Ios Adventure προς τους Εθνικούς Χορηγούς

Δύο μήνες πριν την έναρξη του Ios Adventure 2019 και το παζλ των εθνικών χορηγών, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Θα θέλαμε  λοιπόν να αποδώσουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν το έργο μας , συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του οράματος μας και κυρίως φέρνουν κοντά σας, μια διοργάνωση που κάνει δειλά – δειλά τα πρώτα της βήματα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε θα είναι και φέτος μαζί μας, φροντίζοντας να την ενυδάτωση των συμμετεχόντων, με νερά και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος»,  τα μόνα με φυσικό μεταλλικό νερό και γλυκαντικό από  στέβια.

Oι εταιρείες Terra Nation & Extreme Sports, αμφότερες καταξιωμένες στον τομέα που δραστηριοποιούνται,  θα μοιράσουν πλούσια  δώρα αρίστης ποιότητας στους νικητές των αγωνισμάτων. Θα τα λατρέψετε , ανεξάρτητα αν είστε λάτρης της παραλίας, ή φανατικός οπαδός της γυμναστικής.

Οι εταιρείες Naturals & Nomad Honey, με τις φυσικές μπάρες δημητριακών και τα τζελ μελιού, θα φροντίσουν για την ενεργειακή σας αποκατάσταση, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Τέλος, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Seajets, Zante Ferries και οι Μινωικές Γραμμές, θα φροντίσουν για την ασφαλή μεταφορά σας από Αθήνα, Κυκλάδες ή ακόμα και Κρήτη, με τα τακτικά δρομολόγια τους και με τιμές που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς.

Το Ios Adventure πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του δήμου Ιητών, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δείτε video από το Ios Adventure 2018 

terasetrth_1591f.jpg

sponsors_6bd0c.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares