Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 16:02

Παρελθόν από την Θύελλα Καμαρίου ο Ιωσήφ Βλαβιανός

Την απόφαση του να παραιτηθεί από την προεδρία του Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου και να μην θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής 19/5 γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης του ο Ιωσήφ Βλαβιανός.

Ο Ιωσήφ Βλαβιανός υπηρέτησε τη Θύελλα Καμαρίου από την ημέρα που επανήλθε στο ποδόσφαιρο, με τον κύκλο του στην ομάδα να κλείνει με αυτή την ανακοίνωση, που απέστειλε σε μεμονωμένα ΜΜΕ.

Η ομάδα από το Καμάρι μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε και την κατάκτηση όλων των στόχων που είχαν τεθεί, αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο διοικητικό σχήμα που βγάλει εις πέρας τις αυξημένες απαιτήσεις της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Βλαβιανού:

 

"Αγαπημένοι φίλοι, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι τελειώνει και αυτό το όμορφο ταξίδι με την ομάδα της καρδιάς μου. Η Θύελλα ήταν για μένα ένα στοίχημα, που με την συμπαράσταση των ανθρώπων που κάναμε αυτό το ταξίδι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, τους συνεργάτες μου στην διοίκηση, τους χορηγούς μας αλλά και τους απλούς φιλάθλους    πιστεύω ότι το κερδίσαμε και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Το Καμάρι γνώρισε μεγάλες στιγμές, με μεγάλη προσπάθεια αψηφώντας κόπο και κόστος φέραμε την ομάδα από το τοπικό να αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία και να αντιμετωπίζουμε ομάδες superleague  στο κύπελλο.

Η απόφαση να αποχωρήσω δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.  Ήρθε η ώρα να κατέβω από το καράβι, τώρα που είναι στη ασφάλεια του λιμανιού που εξασφάλισε η παραμονή της στην Γ’ εθνική. Παραμένω όμως στο πλευρό της ,σαν απλός φίλαθλος και αρωγός της νέας διοίκησης που θα προκύψει,  μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας για να πανηγυρίσουμε νέες επιτυχίες και στο μέλλον"

Να θυμίσουμε πως την Κυριακή 19/5 από τις 11:00 έως τις 16:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Συλλόγου με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Πηγή ανακοίνωσης: neasantorinis.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares