Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 19:40

Στα σκαριά η επιστροφή της Λάβας Εμπορείου

Μπορεί η Λάβα να μην συμμετείχε φέτος στο ανδρικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο σύλλογος παρέμεινε ανενεργός, αφού η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Ο προπονητής των ακαδημιών, κ. Μιχάλης Τσορμπατζάκης με τη στήριξη του ΔΣ, συνεχίζουν το έργο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες μάλιστα συμμετείχαν στο πρώτο τους τουρνουά εκτός Σαντορίνης, το Hermes Cup.

Ένας από τους στόχους του συλλόγου είναι η συμμετοχή της Κ12 στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, καθώς το τμήμα άφησε άριστες εντυπώσεις με την παρουσία του στη Σύρο και έχει στις τάξεις του αρκετά παιδιά που θα είναι έτοιμα να λάβουν μέρος σε επίσημες διοργανώσεις.

Όσο αφορά το ανδρικό τμήμα του συλλόγου και εκεί υπάρχει κινητικότητα, αφού υπάρχει η βούληση της επιστροφής της ομάδας στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με τη συμμετοχή της στη Β' κατηγορία της σεζόν 2019-2020.

Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τις τελευταίες ημέρες του Ιούνη, όπου αναμένεται να συσταθεί ένα νέο διοικητικό σχήμα που θα απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν μεράκι και δυνατότητα να προσφέρουν στην αναδόμηση της Λάβας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares