Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 18:22

Νίκος Χάρος: Υπερτερούμε σαν ομάδα, μην υποτιμήσουμε τον ΑΟ Ερμούπολης

Ένα βήμα, ή για να είμαστε πιο σωστοί μία νίκη μακριά το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και πέμπτο στην ιστορία του συλλόγου  (2012, 2014, 2017, 2018) βρίσκεται ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Οι Απεραθείτες μετά το 44-56 στη Σύρο και το 1-0 στις νίκες επί του ΑΟ Ερμούπολης το περασμένο Σάββατο καλούνται μία εβδομάδα αργότερα (1/6, 4:00 μ.μ.) να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να στεφθούν πρωταθλητές Κυκλάδων –και - για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μπορεί θεωρητικά η ομάδα της ορεινής Νάξου να είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο όλα κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες του ΑΠΑΣ δεν είναι άλλος από τον Νίκο Χάρο.

Ο Αξώτης φόργουορντ, μάλιστα ήταν αυτός με ένα δικό του ντράιβ τρία δευτερόλεπτα και εννέα δέκατα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας είχε χαρίσει στις 20 Ιουνίου τη νίκη επί της ΑΕ Καρλοβάσου στους περυσινούς αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου.

Λίγες ώρες πριν τον δεύτερο τελικό, ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Νίκος Χάρος μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

«Έχοντας ήδη κάνει το πρώτο βήμα στη σειρά των τελικών, είμαστε πλέον πολύ κοντά στον πρωταρχικό μας στόχο, στην κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος, το οποίο θα μας δώσει το εισιτήριο για τη συμμετοχή μας στους αγώνες κατάταξης», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των “ορεινών” και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι σαν ομάδα υπερτερούμε τόσο σε ποιότητα και σε εμπειρία, όσο και σε βάθος ρόστερ. Φυσικά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την ομάδα της Ερμούπολης. Αντίθετα οφείλουμε να παίξουμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε μια ακόμη επιτυχία».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares