Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 23:50

Ο Βαγγέλης Χαντές νέος προπονητής της Θύελλας Καμαρίου

Οριστικοποιήθηκε πριν λίγο η συμφωνία της Θύελλας Καμαρίου με τον Βαγγέλη Χαντέ, που θα είναι ο προπονητής που καλύπτει το κενό του Κώστα Μιχάλη και πλέον αναλαμβάνει την ηγεσία του τεχνικού επιτελείου των ''Καμαριανών'', επιβεβαιώνοντας στο απόλυτο το ρεπορτάζ του S.C.

Μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Μιχάλη, οι διοικούντες του συλλόγου κινήθηκαν με συντονισμένες κινήσεις, έχοντας επαφές με αρκετούς προπονητές που ήταν στην λίστα τους. Ωστόσο, η φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου φαίνεται ότι ταυτίστηκε περισσότερο με την περίπτωση του Βαγγέλη Χαντέ, με την οριστική συμφωνία να έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Πλέον ο Βαγγέλης Χαντές ετοιμάζεται για την  επίσκεψη του στο νησί της Σαντορίνης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και έπειτα από τις σχετικές υπογραφές θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Όσο αφορά το βιογραφικό του, πρόκειται για έναν ταλαντούχο προπονητή που προέρχεται από μια αρκετά καλή χρονιά αφού μπόρεσε να οδηγήσει τον Παλληνιακό στην παρθενική του παρουσία στην 3η Εθνική στην 3η θέση πίσω από τους Ιάλυσο και Διαγόρα που κέρδισαν την άνοδο.

Την προηγούμενη σεζόν ο Χαντές είχε κερδίσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ με την ιδια ομάδα, εδώ τη σεζόν 2016-2017 είχε κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τον ΑΟ Ατλαντίδας νικώντας τον Αήττητο Σπάτων.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τους πάγκους των Πανθησειακού, Ολυμπιακού Λιοσίων, Αγίων Αναργύρων και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Χαραυγιακού έχοντας παράξει σημαντικό έργο.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares