Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:38

Ευαγγελία Άγα: Παραιτούμε γιατί δεν μπορώ να διοικώ μόνη μου

Μέσω επιστολής η ταμίας του ΑΟ Καρτεράδου, Ευαγγελία Άγα, γνωστοποίησε την πρόθεση της να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ομάδας.

Η ίδια κάνει λόγο ότι προσπάθησε αρκετά, αλλά πλέον οι δυνάμεις της δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει, ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Το κείμενο:

Εκκλήσεις, τηλεφωνήματα, ηλεκτρονικά μηνύματα και συναντήσεις δυστυχώς δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα....

Βρέθηκα μονη να διοικω μια ομάδα...διάβασα νομους, έθιμα και εθιμοτυπικα πανω στο ποδοσφαιρικό δίκαιο, που ισως λιγοι εχουν κανει και ελάχιστοι γνωριζουν.

Πράγματι ξεκίνησα με πολυ μεράκι και θέληση.Αγαπω το ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε έμπρακτα. Μπηκα σε ενα σωματείο με σκοπό να προσφέρω πανω σε συλλογική δουλειά και οχι εξολοκλήρου, μονη μου,παίρνοντας πολλές φορές την ευθυνη της απόφασης.

Αυτός λοιπόν ειναι ο ενας και μοναδικός λόγος της αποχώρησης μου. Πλεον , δεν μου απομένει καμιά άλλη επιλογή, Ο καθένας, ας αναλάβει τις δικές του ευθύνες απέναντι στον κόσμο και την Ιστορία του Συλλόγου.

Προσωπικά, θα αναλάβω όσες ευθύνες μου αναλογούν. Απ’ εκεί και πέρα όμως, οι δυνάμεις και δυνατότητές μου έχουν εξαντληθεί. θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που έγινε αρωγός στην προσπάθεια του σωματείο του Α.Ο.Κάρτεραδου, για τη βοήθεια και συμπαράστασή του προς εμένα προσωπικά και στην ομάδα, όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμουν στο πηδάλιο του Σωματείου.

Ήταν και είναι τιμή μου που προσέφερα στον Α.Ο.Κ. και είμαι περήφανη γιατί μέσα από συνθήκες αντίξοες καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή. Δεν θα μπορουσα να παραλείψω και να μην πω ενα μεγαλο ευχαριστώ στον προπονητή μας,Κ. Γιώργο Αυγουλεα και αλλο ενα στην φυσικοθεραπευτρια μας, Δις Αντριάνα Βαζαιου που αφιλοκερδώς ηταν πάντα δίπλα στα παιδια μας.

Τέλος...Ένα τεράστιο μπραβο στους παιχτες μας,που σε κάθε παιχνίδι έδειχναν πόσο επαγγελματίες είναι! Κατορθώσαμε να ζήσουμε μαζι την εμπορία ! Ευχομαι στα παιδια μου να έχουν πάντα νικες,να συνεχίσουν αυτη την ανοδική πορεία κατακτώντας κ καλύτερη θεση.

Η ΤΑΜΊΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΑΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ

3621b5a3908f0c419fb6bf132797157c_XL_d31fe.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares