Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 15:48

Μία πεντάδα προπονητών υποψήφιοι για τον πάγκο της Άνω Μεράς

Η λύση της συνεργασίας με τον Φώτη Παπαπαναγή είναι γεγονός και πλέον στην Άνω Μερά σήκωσαν τα μανίκια και εξετάζουν τις δεκάδες προτάσεις συνεργασίας που έχουν φτάσει στα γραφεία  και αφορούν εγνωσμένης αξίας προπονητές που τίθενται στη διάθεση της διοίκησης για ενδεχόμενη ανάληψη τη τεχνικής ηγεσίας.

Η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος στο οικονομικό κομμάτι και το πλάνο που υπάρχει για μία σοβαρή παρουσία στη Γ΄Εθνική, αποτελούν πλέον έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για τους ανθρώπους του συλλόγου, που δέχονται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από όλες τις γωνιές τις Ελλάδας.

Παρόμοια κατάσταση αφορά και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τους οποίους όμως όπως αναφέρουν οι διοικούντες υπάρχει χρόνος, αφού οι περιπτώσεις θα εξεταστούν αφού τελειώσει του προπονητή, πράγμα που αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το sportcyclades.gr, πάντα μέσα στην επικαιρότητα έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει 5 προπονητές από τις προτάσεις, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει επαφή με την Άνω Μερά.

Όλοι οι προπονητές έχουν κάτι κοινό, αφού πέρυσι βρισκόταν σε πάγκους ομάδων που αγωνίστηκαν στη Γ΄Εθνική. Πρόκειται για τους: Αστέριο Θέμελη που πέρυσι ήταν στον πάγκο της Παλαιοχώρας, Δημήτρης Παπασπύρου που ήταν στον Ηλυσιακό, Κωνσταντίνο Μιχάλη που ήταν στην Θύελλα Καμαρίου, Απόστολο Στύλο που ήταν στον πάγκο του Αιολικού και Δημήτρη Μαγκαφίνη που αποτέλεσε προπονητής στην Λευκίμη και τον Τηλικράτη. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares