Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:27

Αργυρίου: Δεν χρειάστηκε χρόνος για να πω το... ναι

Ο Μάριος Αργυρίου κάθε σεζόν αποτελεί δικαή πόθο αρκετών ομάδων και δύσκολα παραμένει σε σύλλογο περισσότερο από μια σεζόν.

Η Θύελλα Καμαρίου, ωστόσο, είχε την δυνατότητα μέσω της άριστης προσέγγισης να τον πείσει να παραμείνει στο δυναμικό του συλλόγου, με τον έμπειρο επιθετικό να λέει αμέσως με το ναι και να παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Καμάρι.

Με έφεση στο σκοράρισμα αν και ατύχησε αρκετές φορές φέτος, αφού τα 8 γκολ θεωρούνται λίγα βάσει της μεγάλης προσπάθειας που έκανε ο “Super Mario”, έδωσε πολλα με τον ίδιο να αφήνει το στίγμα του λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας του μέσω δηλώσεων στην ιστοσελίδα μας.

IMG_2045asdasdasddsa_b86c1.jpg

- Δεύτερη χρονιά στο Καμάρι, τι σε έκανε να πεις το ναι στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας;

«Δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος κ συζήτηση για να πω το ναι..άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως οι διοίκηση της θύελλας κ ο κ. Φουστερης που κάνουν τα λόγια τους πράξη με συνέπεια κ σεβασμό στο πρόσωπο μου δεν χρειάζονται περαιτέρω συζητήσεις!

Υπήρξε κατανόηση κ ευχαριστήσει κ από τις δυο πλευρές όποτε δεν υπήρχε λόγος για κάτι διαφορετικό!».

-Τι είναι αυτό που κρατάς απο την προηγούμενη χρονιά ;

«Πρώτα απ’ολα χαίρομαι που κέρδισα τον σεβασμό της διοίκησης κ των συμπαικτών μου!απο εκεί κ πέρα περάσαμε καλές κ καλές στιγμές!μεσα από τα λάθη μάθαμε κ πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κρατήσω είναι ότι εκπληρώσαμε έναν δύσκολο στόχο που ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία!»

-Θεωρείς ότι μπορεί να κάνει παραπάνω βήματα η Θύελλα;

«Σαφώς κ μπορεί η ομάδα να κάνει παραπάνω βήματα!οταν υπάρχει οικονομική υγεία σε μια ομάδα κ αγάπη για την ομάδα από ανθρώπους που την διοικούν αλλά κ απο την πλειοψηφία κ την στήριξη του χωριού..βήμα βήμα..τα πάντα είναι εφικτά!»

-Προσωπικοί σου στόχοι για την επόμενη σεζόν;

«Προσωπικός στόχος είναι μια υγιή χρόνια..αντάξια των προσδοκιών της ομάδας κ του εαυτού μου! Είναι χαρά κ ευλογία να κάνεις τον χόμπι σου επάγγελμα»

-Η χειρότερη και η καλύτερη στιγμή της προηγούμενης χρονιάς;

«Σαφώς η καλύτερη στιγμή μετά από αυτή της σωτηρίας της ομαδος..ήταν η συμμετοχή μας στο κύπελλο Ελλάδας! Χειρότερη στιγμή θα πω ίσως ότι ήταν οι σοβαροί τραυματισμοί κάποιων συμπαικτών μου... Σου κόβονται τα φτερά όταν βλέπεις παιδιά να χάνουν την επαφή τους με το γηπεδο!»

IMG_2024sadsac_6db76.jpg

-Πιστεύεις ότι η τελική κατάταξη της προηγούμενης χρονιάς ήταν δίκαιη βάσει της αξίας των ομάδων;

«Δίκαιο δεν είναι τίποτα στο ποδόσφαιρο κατά την άποψη μου! εμείς βάλαμε τον πήχη ψηλά από την αρχή κ εμείς έπρεπε να τον κρατήσουμε εκεί!Από εκεί κ πέρα θεωρώ ότι αν είχαμε σταθερή πορεία κ απόδοση θα είχαμε κ υψηλότερη κατάταξη!»

-Έχεις προτίμηση για την σύνθεση του ομίλου της επόμενης χρονιάς;

«Δεν ασχολήθηκα ποτε με αυτό κ ούτε θα το κάνω! σημασία είναι να υπάρχουν υγειης ομάδες για να έχουμε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!»

-Πως είναι η ζωή στη Σαντορίνη;

«Είμαι καλά και νιώθω καλά σε ένα πολύ όμορφο μέρος!με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου η διοίκηση με τις παροχές της κ το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα κ στο χωριό! πλεον έχω κάνει φίλους κ νιώθω ότι ανήκω κ εγώ στο νησί σαν νησιώτης!»

IMG_2044czxcccXZ_77ed2.jpg

-Το μήνυμα σου στον κόσμο της ομάδας;

«Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο της κ στα καλά κ στα δύσκολα..η στήριξη αυτή υπήρχε κ σε υψηλό βαθμό!απο εκεί κ πέρα πρέπει να υπάρχει υπομονή κ πίστη στη φανέλα..έγιναν λάθη..μάθαμε από αυτά..θα βγούμε πιο δυνατοί κ ανταγωνιστικοί για το καλό όλων..της ομάδας..των παιχτών..και του χωριού!»

DSC_0144CXCXC_49cfe.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares