Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 14:12

Μάρκος Φύτρος: Έτοιμος να επιστρέψω και να παίξω μπροστά στο κοινό της Θύελλας

Σίγουρα ο Μάρκος Φύτρος αποτελεί ένα κομμάτι για τη Θύελλα Καμαρίου ξεχωριστό.

Ο έμπειρος μέσος που μετά από αρκετά χρόνια επέστρεψε πέρυσι στο σύλλογο είχε την ατυχία να υποστεί τον πιο σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ποδοσφαιριστής και να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων αρκετά νωρίς. Παρ' όλα αυτά καθημερινά ο ίδιος με εντατική αποθεραπεία και προπόνηση επανήλθε και αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο της Σαντορίνης δηλώνει έτοιμος για τη νέα πρόκληση.

IMG_7818_4eca3.jpg

Ο ίδιος με συνέντευξη του στο sportcyclades.gr μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Καμαριανούς, τα πρόσωπα που τον στήριξαν μετά τον τραυματισμό του και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Για ποιο λόγο παρέμεινες στην Θύελλα Καμαρίου;

Έμεινα στην Θύελλα για συναισθηματικούς λόγους. Είναι η ομάδα του χωριού μου και πέρυσι λόγω της ατυχίας μου που είχα δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τον τρόπο που ήθελα. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και στην ομάδα έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά και ο τρόπος που με προσέγγισε η διοίκηση.

Πόσο δίπλα στάθηκε η ομάδα στον τραυματισμό σου;

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόσμο της ομάδας γιατί από την πρώτη στιγμή ήταν όλοι δίπλα μου και με βοήθησαν πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι στο να ξεπεράσω γρήγορα τον τραυματισμό μου. Περισσότερο θέλω να σταθώ στη γυναίκα της ζωής μου την Ευαγγελία η οποία όλο αυτό το διάστημα του τραυματισμού μου αλλά και της αποθεραπείας με στήριξε και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. 

DSC_0121_8a47b.jpg

Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο; 

Όπως είπα και πέρυσι πρέπει να έχουν υπομονή γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και φέτος θα είναι ακόμη περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας όπως κάθε φορά να μας εμψυχώνουν και να μας βοηθούν με τον τρόπο τους και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι. 

-Πως αντιμετωπίζετε τη νέα χρονιά;

Σίγουρα η περσινή χρονιά μας κάνει όλους πιο έμπειρους και σοφότερους από το τεχνικό επιτελείο μέχρι τους παίκτες και τη διοίκηση. Είμαι σίγουρος πως τη νέα χρονιά θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και αν δεν έχουμε τις ατυχίες της περσινής χρονιάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

-Πότε να περιμένουμε την επιστροφή σου στους αγωνιστικούς χώρους;

Όσον αφορά εμένα νιώθω ήδη έτοιμος και ανυπομονώ να πατήσω γήπεδο εκεί που αγαπάω να βρίσκομαι και που νιώθω ότι ανήκω. Τέλος εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι να έχουν υγεία τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

DSC_0090asdfdfsf_8e955.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares