Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 14:02

Τους χτύπησε ο Κατσίπης.

agersani-lava_2011_1

Δυναμικό πέρασμα από το Αγερσανί  έκανε η Λάβα κερδίζοντας μ ε το εντυπωσιακό 2-4 την Αναγέννηση Νάξου .

 

Η Λάβα παίζοντας έξυπνο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς με τον «κανονιέρη» της Βαγγέλη Κατσίπη ο οποίος σήμερα σκόραρε και τα τέσσερα (4) γκολ των φιλοξενούμενων και ήταν αναμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Στέλιου Πολέμη παρουσίασε και πάλι τα «γνωστά» προβλήματα πειθαρχίας, τα οποία και πλήρωσε ακριβά.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο αποτελεσματικοί στην τελική πάσα και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ η άμυνα τους λειτουργούσε καλά απέναντι στους επιθετικούς της Αναγέννησης, που προσπαθούσαν να αναπτυχθούν χωρίς συνεργασία και αναλωνόταν σε ατομικές προσπάθειες , που έπεφταν στο κενό.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν για την Αναγέννηση ο Πιτταράς στο 30ο λεπτό και ο Παπανικολάου στο 82΄.

Για την Λάβα ο Κατσίπης σκόραρε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 12΄. Ο ίδιος παίχτης πέτυχε και δύο γκολ στην επανάληψη ( 48 και 92), τα οποία ήταν αρκετά για να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα του.

Αναγέννηση Νάξου: (Πολέμης Σ.), Μαργαρίτης Ε., Δεγάϊτας Τ., Πιτταράς Ν., Dos Reis O., Ζήνδρος Ε., Δεγάϊτας Γ., Ζανός Λ. (55' Βασαλάκης Α.), Βαγενάς Κ., Belegu E., Παπανικολάου Σ., Παπακωνσταντης Σ. (46' Μελλισουργός Ι.)

ΑΟ Λάβας: (Ξαγοράρης ), Στεφανάκης Ε., Δερζέντας Ε., Πρέκας Π., Σιγάλας Λ. (4’ Δρόσος Κ.), Βάλβης Ι., Δεναξας Π., Κατσίπης Ε., Δεναξας Ι., Συρίγος Α., Δρόσος Α., Βάλβης Μ.

Αναλυτικά σε λίγο Φωτορεπορτάζ από τις δύο ομάδες.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares