Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 18:12

Σπύρος Ξένος: Ο Μυκονιάτης θέλει να βλέπει ποιοτικές ομάδες

Ο Σπύρος Ξένος επέκτεινε χθες τη συνεργασία του με την Άνω Μερά και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Μυκονιάτικης ομάδας, όπου θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Νίκου Κωτσοβού.

Μετά από μία δεκαετία στη Μύκονο, ο Σπύρος Ξένος κρέμασε πέρυσι τα παπούτσια και άλλαξε ρότα στο ποδόσφαιρο, αφού μετά την απόκτηση του διπλώματος προπονητή θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο άθλημα από διαφορετικό πόστο.

Οι γνώσεις του για το άθλημα και την πραγματικότητα του Μυκονιάτικου ποδοσφαίρου, τον καθιστά αυτομάτως έναν πολύτιμο κρίκο της αλυσίδας του ΑΣ Άνω Μεράς.

_TFS3057sdfdfdf_f5af9.jpg

Στις πρώτες του δηλώσεις, που έκανε στο sportcyclades.gr, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την Άνω Μερά, ο Σπύρος Ξένος, είπε:

«Η ανανέωση της συνεργασίας με την Άνω Μερά είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα. Μου δόθηκε πέρυσι η ευκαιρία να μπω στον χώρο της προπονητικής και ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και με εμπιστεύτηκαν ξανά στη Γ΄Εθνική»

Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα για κάτι καλό;

«Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία και αυτό φαίνεται καθημερινά, αφού όλοι άνθρωποι της διοίκησης τρέχουν κάθε μέρα για τα θέματα της ομάδας, παρόλο που ξέρεις ότι στα νησιά, λόγω τουριστικής σεζόν αυτό είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά πασχίζουν να τακτοποιήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, πράγμα που από μόνο του δείχνει αισιοδοξία και θέληση για να γίνει κάτι καλό».

Θεωρείς ότι θα έχετε τη στήριξη όλων των Μυκονιατων στην προσπάθεια που θα κάνετε στη Γ΄Εθνική;

«Νομίζω ότι όλο το νησί θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θα είναι κοντά σε κάτι πρωτόγνωρο για την Άνω Μέρα. Η κατηγορία και τα ονόματα των ομάδων θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους. Αρκετός κόσμος θα θέλει να δει ομάδες που είναι, είτε ιστορικές, είτε που έχουν αγωνιστικό επίπεδο καλύτερο από αυτό που έβλεπαν. Αν τους δείχνουμε και εμείς καλή απόδοση στα παιχνίδια μέσω του και τις προσπάθειας μας θα τους φέρουμε ακόμα πιο κοντά μας».

60035818_2060253454278160_8690001621985263616_o_cd0a9.jpg

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares