Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 11:43

Ρεντζής: "Η Κηφισιά να είναι πάντα πρωταγωνίστρια"

Ο Χάρης Ρεντζής από την πρώτη σεζόν στην Κηφισιά φρόντισε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να ξεχωρίσει παρότι η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει την παραμονή.

Ο ίδιος όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του πήραν το ρίσκο να παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας και στο τοπικό και δικαιώθηκαν αφού κάνοντας υγιεινό περίπατο κέρδισαν την άνοδο και την επιστροφή στην Γ 'Εθνική.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός όχι απλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας αλλά ήταν το Α' και το Ω' στον τομέα της δημιουργίας με δεδομένο ότι αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο επιθετικό ο οποίος λίγες ημέρας μετά την ανανέωση του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή στο σωματείο των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Γιατι παρέμεινες στην Κηφισιά;

"Το κλίμα και οι άνθρωποι που αποτελούν την ομάδα ( διοίκηση και παίκτες ) αποτελούν βαρόμετρο για την τελική μου απόφαση να παραμείνω στην ομάδα".

-Το γεγονός ότι αναδείχθηκες πρώτος σκόρερ πέρυσι αποτελεί έξτρα κίνητρο για εσένα ώστε να παρουσιάσεις καλύτερο πρόσωπο;

"Σαφώς, τα όρια μου και στόχοι μου έχουν ανέβει σε σχέση με πέρυσι για να παρουσιαστώ καλύτερος στο φετινό πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

"Ο στόχος της ομάδας είναι σαφώς να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνια σε οποία κατηγορία και αν βρίσκεται. Επίσης , η δημιουργία μια ομάδας με σκοπό την νίκη σε κάθε ματς".

-Στην Κηφισιά έχεις βρει την ηρεμία σου. Σε τι οφείλεται αυτο;

"Μετά από 3 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα είναι απόλυτα λογικό να νιώθω μια οικειότητα και σιγουριά παραπάνω".

-Ποιες ειναι οι φιλοδοξίες σου;

"Πρώτα απ όλα κοινός στόχος είναι η καλύτερη δυνατή πορεία φέτος και σε προσωπικό επίπεδο να συμβάλω τα μέγιστα για την επίτευξη αυτού".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares