Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 13:23

Ρίχνει... αγκυρα στη Σαντορίνη για τον Πανθηραϊκό ο Λούκας

Ο Στάθης Λούκας αποτελεί έναν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του Πανθηραϊκού, με τη συγκεκριμένη ομάδα να αποτελεί τη δεύτερη οικογένεια του ταλαντούχου μεσοαμυντικού.

Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, φαρμακερό αριστερό πόδι και με παραστάσεις τα τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική, ο Λούκας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τους Σαντορινιούς και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας.

Συγκεκριμένα, ο ικανότατος άσος με καταγωγή από το Αργυρόκαστρο, μετράει τα τελευταία τρια χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 59 συμμετοχές ενώ έχει πετύχει και τρια γκολ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ποιότητα του συντέλεσαν ώστε να πει το 'ναι' στην πρόταση που του έκανε η διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να παραμείνει στο σύλλογο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής για ακόμη μια σεζόν θα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θα εκπροσωπεί με ψηλά το κεφάλι την ομάδα στην Γ' Εθνική, όπου και πάλι θα έχει υψηλές βλέψεις.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού ο Λούκας αποτελεί το πρόσωπο που έχει πανηγυρίσει όλες τις επιτυχίες που έχει σημειώσει ο σύλλογος στη σύγχρονη ιστορία του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares