Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 18:47

Στέλιος Γκίκας: Συμφώνησα σε 5 λεπτά γιατί ήταν δίπλα μου στη δύσκολη στιγμή

Κάτοικος Σαντορίνης για Τρίτη χρονιά παραμένει ο Στέλιος Γκίκας, ο οποίος ήταν μέσα στους πρώτους ποδοσφαιριστές που κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Πανθηραϊκό, με την οριστική συμφωνία να επέρχεται μέσα σε λίγα λεπτά.

IMG_4247_e96ba.jpg

Ο Γκίκας, κεφαλαιοποιεί τις καλές εμφανίσεις και το πάθος που επιδεικνύει μέσα στο γήπεδο, αποτελώντας έναν από τους ποδοσφαιριστές που ο Γιάννης Σιλεβίστας μπορεί να υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Πέρυσι, ο Γκίκας στάθηκε άτυχος, αφού πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς και να πετύχει ένα γκολ (νικητήριο με τον ΠΑΣ Κόρινθο), αφού ένας σοβαρός τραυματισμός τον ανάγκασε να μείνει εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

BZ5A9519sdfgdg_c1eb6.jpg

Πάντως ο ίδιος σε μία μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr, δηλώνει την ετοιμότητα του για την επόμενη σεζόν, ενώ μιλά για τον κόσμο και το δέσιμο του με τη Σαντορίνη:

-Είσαι από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που σου έγινε πρόταση ανανέωσης με την ομάδα, τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι και να συνεχίσεις στον Πανθηραϊκό;

«Η απόφαση μου να μείνω στο νησί ήταν πολύ πιο εύκολη από την περσινή σεζόν… μέσα σε 5 λεπτά συμφώνησα. Ο λόγος είναι ότι στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου η ομάδα ήταν δίπλα μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Πιστεύεις ότι ο Πανθηραϊκός στην 4η του χρονιά στη Γ΄ Εθνική μπορεί φέτος να κάνει ο βήμα παραπάνω;

«Η ομάδα μπορούσε και πέρσι όμως ήταν άτυχοι με τραυματισμούς και κάποια παιχνίδια που χάσαμε τους βαθμούς στο τέλος ειδικά στα πρώτα ματς. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί φέτος και αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος που ανανέωσα μαζί της».

-Προσωπικά, είσαι έτοιμος μετά τον τραυματισμό σου;

«Είμαι προς το τέλος της αποθεραπείας μου. Όταν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδος θα είμαι πανέτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

IMG_4300sdfdfsfd_3394b.jpg

-Η διοικητική ανανέωση και η παραμονή του Γιάννη Σιλεβίστα θεωρείς ότι είναι κινήσεις που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα;

«Ήταν δεδομένο για μένα ότι ο κόουτς έπρεπε να μείνει και ευτυχώς έγινε. Ττώρα για το διοικητικό κομμάτι θεωρώ ότι θα δυναμώσει την ομάδα πολύ ο σύλλογος».

-Τρίτη χρονιά στο νησί νιώθεις ότι έχεις δεθεί με τη Σαντορίνη;

«Νομίζω ότι για να μείνω 3 χρόνια στο νησί σίγουρα δεν παίζει ρόλο μόνο το οικονομικό… έχω κάνει πολλούς φίλους εδώ και οι φίλαθλοι της ομάδας δείχνουν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου, οπότε νομίζω πως μπορώ να πω ναι.

-Ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα, όπως και στον κόσμο της;

«Εδώ θέλω να σταθώ λίγο και να σου πω ότι, ο κόσμος είναι πάντα κοντά στην ομάδα και την στηρίζει στα δύσκολα. Φέτος θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενος, εγώ προσωπικά Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μετά τον τραυματισμό μου με βοήθησαν στο ψυχολογικό κομμάτι… ακόμα και σήμερα μου στέλνουν μηνύματα. Τέλος θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους γιατί είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα».

64839268_673471879781731_6586881760632504320_n_e0f66.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares