Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 20:34

Συμφώνησε και ο Κόντι με τον Πανθηραϊκό

Δεν σταματάει ο σχεδιασμός στον Πανθηραϊκό με τη διοίκηση του καθημερινά να δείχνει ότι θέλει να κλείσει άμεσα όλα τα ζητήματα για να προχωρήσει ο προγραμματισμός βάσει των εισηγήσεων που έχουν γίνει από τον προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά τις ανανεώσεις των Γιώργου Παληγεώργου, Στέλιου Γκίκα, Ανδρέα Χούσα, Στάθη Λούκα, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα όνομα στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αντικρίζουν το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γιάννη Κόντι που τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των «κυανόλευκων» και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Η παρουσία του πέρυσι στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο ήταν καταλυτικό με τον Πανθηραϊκό να βλέπει στο πρόσωπο του ικανότατου άσου, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και να δώσει πράγματα τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Κόντι ήρθε πέρυσι τον Ιούνιο στον Πανθηραϊκό από τον Αστέρα Βλαχιώτη και βοήθησε σημαντικά τους νεαρούς παίκτες της ομάδας με την εμπειρία του, αλλά και το σύλλογο με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν ότι ο Κόντι σε 22 ματς με τα χρώματα του Πανθηραϊκού στον 7ο όμιλο βρήκε δίχτυα πεντε φορες.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares