Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 16:23

Στην προεπιλογή της Εθνικής οι Γιαννακόπουλος και Παντελαίος

Ακόμη δύο Κυκλαδίτες ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων.

Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου, Αλέξανδρο Παντελαίο και Κώστα Γιαννακόπουλο, οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοση τους στα παιχνίδια της Μικτής ομάδας Κ14, αλλά και σε αυτά του συλλόγου τους.

Οι εμφανίσεις τους, κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας και συγκεκριμένα του κ. Ελευθεριάδη, ο οποίος έπειτα από συνεννόηση και εισήγηση του ενωσιακού προπονητή κ. Γιώργου Μοστράτου κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 24 και 27 Ιουνίου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΠΟ ''Training the Future'' που ουσιαστικά είναι οι τελικές επιλογές των προεθνικών ομάδων.

Ο Κώστας Γιαννακόπουλος θα προπονηθεί με την αντίστοιχη ομάδα της Κ14 και ο Αλέξανδρος Παντελαίος με αυτή της Κ13, καθώς είναι ένα χρόνο μικρότερος.

Με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της προεθνικής, ο Παντελαίος σημειώνει ένα αξιοπρόσεκτο στατιστικό, καθώς πλέον αυτός και ο αδελφός του Νίκος γίνονται 2 αδέλφια που έλαβαν την ίδια κλήση, πράγμα σπάνιο.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares