Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 19:47

Τελευταία εβδομάδα για τις ηλεκτρονικές εγγραφές στο ''SYRATHLON 2019''

Τα τριαθλητικά shorts είναι έτοιμα, τα ποδήλατα ρυθμισμένα και εμείς μετράμε αντίστροφα, πλέον, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής του «SYRATHLON 2019» πλησιάζει. Λίγες ημέρες απομένουν για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου, όπου εκατοντάδες τριαθλητές και δρομείς θα δώσουν ζωντάνια στους δρόμους και τα σοκάκια στο νησί της Σύρου!

Αν ακόμα το σκέφτεστε, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 24 Ιουνίου τα μεσάνυχτα!

Μπείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.syrathlon.gr, βρείτε τον αγώνα που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε την εγγραφή σας. Ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες τριάθλου στην Ελλάδα σας περιμένει σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας!

Εκτός από τα βασικά αγωνίσματα Olympic Triathlon και το μικρό αλλά γρήγορο αδερφάκι του Sprint Triathlon, το πρόγραμμα του “SYRATHLON 2019” περιλαμβάνει σκυταλοδρομίες, παιδικό αγώνα διάθλου, αγώνα δρόμου 5χλμ, καθώς και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου 5χλμ., η διοργάνωση υποστηρίζει τη «ΣΤΕΓΗ Ανήλικων και Εφήβων Σύρου», προσφέροντας τα έσοδα του αγώνα στο συγκεκριμένο κοινωνικό φορέα.

Η γραμματεία θα σας περιμένει από την Παρασκευή το πρωί. Η καρδιά όλων των αγώνων θα χτυπάει στο λιμάνι της Ερμούπολης Το Σάββατο 29/6 η δράση ξεκινάει με το Kids Duathlon στις 10:00 και το «5K Charity Race» το απόγευμα στις 18:00. Την Κυριακή 30/6 η εκκίνηση των αγώνων τριάθλου του “SYRATHLON 2019” θα γίνει στο Νησάκι, όπου βρίσκεται το Τελωνείο της Σύρου, στην άκρη του λιμανιού με θέα τους 2 επιβλητικούς λόφους της Ερμούπολης. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν εκκίνηση με λίγα λεπτά διαφορά, αναλόγως αν επέλεξαν το Sprint ή το Olympic Distance, με δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής συμμετοχής (2 ή 3 ατόμων).

Δηλώσεις εθελοντών

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει εθελοντής και να απασχοληθεί στην προετοιμασία και την υλοποίηση της διοργάνωσης, λαμβάνοντας δώρα και προνόμια (σνακ, εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα). Επίσης κάθε εθελοντής θα λάβει έκπτωση 40% από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Υποστηρικτή Εκπαίδευσης της διοργάνωσης, για όποιο πρόγραμμα σπουδών επιθυμεί! Δήλωσε εθελοντής εδώ: https://syrathlon.gr/εθελοντισμός

Το SYRATHLON 2019 διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, με την υποστήριξη των Δρομέων Σύρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ) και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Μεγάλοι Χορηγοί της διοργάνωσης η INTERWETTEN, η BLUE STAR FERRIES, η ARLA PROTEIN και Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, το SIROS TRAVEL, η TERRA NATION, η BLACKMILE.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares