Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 20:53

Μια ανάσα από το κανόνι του 5ου ομίλου, Δημήτρη Ηλιόπουλο η Θύελλα Καμαρίου

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έβγαλε μάτια στον Γιούχτα πέρυσι και την περσινή χρονιά πήρε από το χέρι τους «πράσινους» οδηγώντας τους μέχρι τα μέσα του β’ γύρου σε μια τρελή κούρσα στον 5ο όμιλο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ηλιόπουλο, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Θύελλα Καμαρίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιστοσελίδων www.stoplekto.gr και www.sportcyclades.gr.

Ο Μακεδόνας άσος που έχει συνδέσει τις πιο παραγωγικές του χρονιές με το σύλλογο των Αρχανών βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Σαντορίνης και το ενδεχόμενο συμφωνίας παίζει δυνατά.

Ο Ηλιόπουλος που πέρυσι πέτυχε 11 ματς σε 24 συμμετοχές όντας από τους πρώτους σκόρερ του 5ου ομίλου αναμένεται να απαντήσει τις επόμενες ώρες.

Μεταξύ άλλων ο Ηλιόπουλος που παίζει στα άκρα της επίθεσης έχει αγωνιστεί σε Ερμή Ζωνιανών, Μακεδονικό, Ιστιαία, Αιολκό, Ιωνικό, και Κιλκισιακό.

Όσο αφορά τις επόμενες κινήσεις, εκεί θα έχουμε σύντομα εξελίξεις, καθώς είναι πολλά τα ονόματα που βρίσκονται στις λίστες της Θύελλας Καμαρίου και εξετάζονται από την διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares