Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 16:21

Λεωνίδας Ξενάκης: «Διαδικαστικό θέμα η ανανέωση της συνεργασίας μου με την Άνω Μέρα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Λεωνίδας Ξενάκης, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της προηγούμενης επιτυχημένης χρονιάς της Άνω Μεράς.

Όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι της ομάδας, έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του, με την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών να έρχεται ως αναμενόμενη και να γίνεται αποδεκτή από τον ίδιο που θα ακολουθήσει τη Μυκονιάτικη ομάδα και στη Γ' Εθνική.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στο sportcyclades.gr για την επιλογή του να παραμείνει στο "Νησί των ανέμων", καθώς επίσης στέλνει και ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας για την επόμενη χρονιά:

«Ολοκληρώνοντας μια δύσκολη και άκρως επιτυχημένη σεζόν, σε μια ομάδα που η διοίκηση, προπονητές και συμπαίκτες υπήρξαμε μια γροθιά για να πετύχουμε τους στόχους μας δεν μου άφησαν περιθώριο για ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, πόσο μάλιστα η πρόκληση της μεγαλύτερης κατηγορίας. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς και έτσι η ανανέωση της συνεργασίας μου στην Άνω Μέρα ήταν ένα διαδικαστικό θέμα.»

Τι προβλέπεις για την πρώτη συμμετοχή της Άνω Μεράς στη Γ΄Εθνική;

«Δεν μπορώ να κάνω κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη γιατί ακόμη είναι νωρίς. Ούτε έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας μας αλλά ούτε έχει γίνει η κατάρτιση των ομίλων. Οπότε θεωρώ πως είναι νωρίς για προβλέψεις.»

Ποιο είναι το μήνυμα σου, για τον κόσμο της Μυκόνου

«Καταρχήν τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά γι αυτήν την υπέροχη κερκίδα που μας έδωσε δύναμη και ώθηση στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να τους υποσχεθώ πως θα κάνουμε ότι περνάει απ τα πόδια μας για να τους προσφέρουμε μεγαλύτερες χαρές την φετινή χρόνια.»

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares